"Real" titulą atšventė su įspūdinga sirgalių minia ir raginimais pasilikti C. Ronaldo (VIDEO, FOTO)

Kijeve trečiąjį UEFA Čempionų lygos titulą iš eilės nuskynęs Madrido "Real" klubas sekmadienį karališkai buvo sutiktas savo sirgalių minios.

"Real" komanda, finale rezultatu 3-1 įveikusi "Liverpool", Madridą pasiekė dar ankstų sekmadienio rytą, o pati titulo šventimo ceremonija prasidėjo tik vakare.

Iš pradžių Europos čempionams teko aplankyti įvairias Madrido miesto instituacijos, vėliau jie tradiciškai prie tūkstantinės sirgalių minios pasirodė "La Cibeles" aikštėje ir galiausiai patraukė į "Santiago Bernabeu" stadioną, kur susirinko 50-60 tūkstančių žiūrovų.

Į ceremonija buvo įtraukti ir "Real" krepšininkai, kurie šį sezoną triumfavo stipriausiame senojo žemyno krepšinio turnyre Eurolygoje . Vėliau į stadioną buvo pakviesti visi futbolininkai.

Daug dėmesio ir sirgalių ovacijų sulaukė Cristiano Ronaldo, kuris po finalo paslaptingai užsiminė apie tai, kad "rungtyniauti šiame klube buvo malonu".

C. Ronaldo gavo progą pakalbėti prieš "Santiago Bernabeu" stadioną, tačiau dar prieš jam tariant pirmuosius žodžius iš stadione susirinkusių žiūrovų ir komandos draugų pasigirdo šūksniai apie tai, kad "Cristiano lieka".

"Real" triumfo akimirkos: