"Real" už A. Moratą prašo įspūdingos sumos

Tai, jog Alvaro Morata paliks Madrido "Real", iki šiol beveik niekam nekėlė abejonių. Visgi, Anglijos spaudoje pasirodė pranešimų, kad "karališkasis" klubas už savo atsarginį snaiperį tikisi sulaukti itin didelių pinigų.

Dienraščio "The Independent" duomenimis, Ispanijos čempionai 24-erių metų futbolininką sutiktų parduoti tik už 78 mln. svarų sterlingų, nors šis ir negauna tiek žaidybinio laiko, kiek norėtų.

Vis dėlto, atsižvelgus į tai, jog puolėju domisi tokie klubai kaip "Manchester United" bei Londono "Chelsea", perėjimas vis dėlto gali įvykti.

Pasak žiniasklaidos, "raudonieji velniai" už Moratą tikėjosi sumokėti apie 60 mln. svarų sterlingų, tačiau įmanoma, kad neatsirandant geresnių variantų komandos treneris Jose Mourinho sutiks pakloti prašomą sumą.

"Real" prezidentas Florentino Perezas savo ruožtu snaiperio perėjimo neforsuoja ir atliks transferą tik jam priimtina kaina.

Morata šį sezoną per 43 rungtynes pelnė 20 įvarčių bei atliko šešis rezultatyvius perdavimus. Be to, pagal skaičių, rodantį, kiek minučių jam prireikia pasižymėti, "La Liga" pirmenybėse jis nusileidžia tik "Barcelona" žvaigždei Lioneliui Messi, tad Anglijos klubams tikrai būtų puikus pastiprinimas.