"Real" vadovai jau susidarė prioritetinį galimų naujokų sąrašą

Šeštadienį triumfą UEFA Čempionų lygoje atšventęs Madrido "Real" klubas jau žino, kokias pozicijas reikėtų stiprinti šią vasarą.

Po Čempionų lygos finalo paaiškėjo dvi netikėtos naujienos - Cristiano Ronaldo ir Garethas Bale'as užsiminė apie išvykimą. Abu futbolininkai yra pirmo ryškumo žvaigždės komandoje, tačiau jau beveik aišku, kad abiem jiems išvykti tuo pačiu transferų langu Florentino Perezas neleis.

Tačiau jeigu bent vienas iš jų galiausiai paliks komandą, F. Perezas pasiruošęs gautus pinigus investuoti į naują superžvaigždę. Prioritetinės pavardės - Neymaras, Edenas Hazardas ir Mohamedas Salah.

"Marca" taip pat nurodo, kad "Real" galiausiai stiprins ir vartininko poziciją - norimą įsigyti "Roma" atstovą Alissonas, įvertintą 70 mln. eurų suma. Brazilo atvykimas nereikštų Keyloro Navaso išvykimo - abu vartininkai konkuruotų dėl žaidimo minučių kitą sezoną.

Zinedine'o Zidane'as norėtų taip pat naujo dešiniojo krašto gynėją. Teigiama, kad juo gali tapti Alvaro Odrioziola, esantis Dani Carvajalio dubleriu ir Ispanijos rinktinėje. Jo sutartyje su "Real Sociedad" yra numatyta 40 mln. eurų išpirkos suma.

"Real" taip pat galvos apie centro gynėjo poziciją, nes Raphaelis Varane ir Jesusas Vallejo neturi pačią geriausią traumų istoriją. Jų akiratyje - Madrido "Atletico" gynėjas Jose Gimenezas, turintis 65 mln. eurų išpirkos sumą. "Baltieji" taip pat yra užmetę akį ant Milano Skriniaro ("Inter") ir Alessio Romagnoli ("Milan").

Madrido komanda neatmeta galimybės iš "Lyon" susigrąžinti Prancūzijoje varžovus skriaudusį puolėją Mariano Diazą. Visgo, puolėjo klausimas bus atidėtas bent iki pasaulio čempionato pabaigos, nes "Real" žada atidžiai stebėti žaidėjus ir šių pirmenybių metu.

"Marca" pamini, kad vasarą su komanda draugiškų rinktinių cikle progą pasitreniruoti gaus jų didžioji klubo viltis Vinicius Junioras, kuris šiuo metu yra rezultatyviausias Brazilijos pirmenybių žaidėjas.

Tarp kandidatų palikti komandą yra įvardijamas visas būrys jaunų žaidėjų - Marcosas Llorente, Achrafas Hakimi, Borja Mayoralis ir Dani Ceballos, tačiau su jais bus atsisveikinta tik sezonui.