"Real" vartininkų gretas papildęs A. Luninas: atmečiau gal 3000 pasiūlymų

Madrido "Real" stengiasi surasti naująjį Ikerą Casillasą ir, panašu, kad jį rado Ukrainoje - "baltieji" sudarė šešerių metų kontraktą su 19-mečiu vartininku Andrėju Luninu.

Luhansko "Zorya" komandoje praėjusį sezoną žaidęs ir patirties UEFA Europos lygoje įgavęs ukrainietis yra laikomas vienu perspektyviausių savo pozicijos žaidėjų Europoje.

Skelbiama, kad "Real" už vartininką nepagailėjo 8,5 mln. eurų. A. Luninas turėtų tapti pagrindinės komandos vartininku, tačiau jo vaidmuo komandoje priklausys nuo pasiruošimo vasarą.

Ukrainietis negalėjo sutramdyti emocijų: "Tai yra svajonės išispildymas. Dėl Madrido "Real" atmečiau gal 3000 kitų pasiūlymų. Noriu prisijungti prie pirmos komandos kuo įmanoma greičiau."

Madrido "Real" klubo prezidentas Florentino Perezas ir toliau laikosi savo pažado - į klubą kviečia jaunąsias futbolo žvaigždes. "Baltieji' yra sudarė sutartis su tokiais talentais kaip Vinicius Junioras, Rodrygo, Martinas Odegaardas, Federico Valverde ir tuo pačiu A. Luninu.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Presenting... Andriy Lunin! <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeLunin?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeLunin</a> <a href="https://t.co/lusm7vGtWB">pic.twitter.com/lusm7vGtWB</a></p>&mdash; Real Madrid C.F.  (@realmadriden) <a href="https://twitter.com/realmadriden/status/1010435300571705344?ref_src=twsrc%5Etfw">June 23, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Welcome to <a href="https://twitter.com/hashtag/RealMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadrid</a>, Andriy Lunin!<a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeLunin?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeLunin</a> | <a href="https://twitter.com/hashtag/RMMovistar?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RMMovistar</a> <a href="https://t.co/Ifg8eQLgpq">pic.twitter.com/Ifg8eQLgpq</a></p>&mdash; Real Madrid C.F.  (@realmadriden) <a href="https://twitter.com/realmadriden/status/1010266066721918976?ref_src=twsrc%5Etfw">June 22, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>