"Real" vėl purto žaidėjų netektys: G. Bale'as šiais metais nebežais

Madrido "Real" sirgaliai vėl sulaukė prastų žinių iš komandos stovyklos - Garethas Bale'as patyrė kulkšnies traumą ir negalės rungtyniauti apie mėnesį.

27-erių metų futbolininkas traumą patyrė vakarykštėse rungtynėse prieš Lisabonos "Sporting". Valas po nesėkmingo susidūrimo su varžovu pajuto skausmus ir negalėjo tęsti rungtynių - jį pakeitė jaunasis Marco Asensio.

Ispanijos spaudos teigimu, G. Bale'as greičiausiai šiais metais nebepasirodys aikštėje. Metų pabaigoje valas galėtų sugrįžti į rikiuotę, tačiau tvarkaraštis nėra toks sudėtingas, kad būtų rizikuojama futbolininko sveikata.

Vis dėlto jau aišku, kad G. Bale'as praleis itin svarbias Ispanijos "La Liga" rungtynes prieš "Barcelona" ar Čempionų lygos kovą dėl pirmosios vietos su Dortmundo "Borussia".

Po traumų į rikiuotę grįžo Pepe ir Casemiro, tačiau veikiausiai šiais metais jau nebežais Toni Kroosas, Alvaro Morata ir prie jų prisijungęs G. Bale'as.

Velso rinktinės žvaigždė šiame sezone vilkėdamas "Real" marškinėlius sužaidė 15 rungtynių, pelnė septynis įvarčius ir atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...