"Real" vienuolikė - per žingsnį nuo Ispanijos čempionų titulo (VIDEO)

Trečiadienį vakare Ispanijos "La Liga" pirmenybėse galiausiai įvyko atidėtos 21-ojo turo rungtynės.

Madrido "Real" klubas padėjo tvirtą žingsnį čempionų titulo link. Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai išvykoje rezultatu 4-1 nugalėjo Vigo "Celta" ir sugrįžo į turnyrinės lentelės viršūnę.

Savo aikštėje rungtyniavusi "Celta" dar bandė rodyti sparnus pirmajame kėlinyje, tačiau itin svarbų įvartį "Real" gretose 10-ąją minutę pasiekė Cristiano Ronaldo, pelnęs puikų įvartį iš 20 metrų.

Per likusį laiką Vigo vienuolikė gerokai aktyviau žaidė nei jų varžovai, tačiau Keylorui Navasui savo vartus pavyko išlaikyti sausus. 48-ąją minutę C. Ronaldo po puikaus Isco perdavimo padidino "baltųjų" ekipos pranašumą iki dviejų įvarčių.

Atrodė, kad šiose rungtynėse jau viskas aišku, tačiau "Celta" ir toliau demonstravo agresyvų žaidimą. Vis dėlto jau 62-ąją minutę aikštės šeimininkai liko žaisti dešimtyje - antrąją geltoną kortelę už vaidybą gavo Iago Aspasas. Šis epizodas sukėlė daug abejonių - 11 metrų baudinys tikrai neturėjo būti skirtas, tačiau I. Aspaso pašalinimas iš aikštės buvo griežtokas teisėjo sprendimas.

Tačiau "Celta" nepasidavė net ir dešimtyje - Johnas Guidetti 69-ąją po rikošėto švelnino atsilikimą, tačiau jau kitos atakos metu Karimas Benzema sugrąžino dviejų įvarčių pranašumą, o galutinį tašką rungtynių pabaigoje padėjo Toni Kroosas.

Ispanijos pirmenybių finišas - sekmadienį. Pirmoje vietoje esantis "Real" turi 3 taškų pranašumą prieš "Barcelona" ir paskutiniame ture jiems užteks sužaisti bent lygiosiomis su "Malaga".

Rezultatas:

"Celta" 1 - 4 "Real Madrid"
10' [0 - 1] C. Ronaldo
48' [0 - 2] C. Ronaldo
69' [1 - 2] J. Guidetti
70' [1 - 3] K. Benzema
88' [1 - 4] T. Kroos
62' I. Aspas ("Celta") pašalintas iš aikštės

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10351961" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: