Rekordinėse "Premier" lygos rungtynėse  - "Tottenham" antausis "Liverpool" ekipai (VIDEO)

18 valandą Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko priešpaskutinė 9-ojo turo dvikova.

Londono "Tottenham" didžiausiame Anglijos stadione - "Wembley" - priėmė "Liverpool" futbolininkus. Rekordinės rungtynės sirgalių skaičiumi sėkmingai susiklostė tik vienai komandai - "Spurs" rezultatu 4-1 užtikrintai susitvarkė su "raudonaisiais".

Rungtynės buvo rekordinės tuo, kad "Wembley" stadione buvo 80,827 tūkst. žiūrovų. Tai - naujas "Premier" lygos lankomumo rekordas.

Jau 4-ąją minutę rungtynėse krito pirmasis įvartis - Harry Kane'as po puikaus žaidimo su kamuoliu išvedė šeimininkus į priekį. Antrojo įvarčio ilgai laukti taip pat neprireikė - Heungas-Sonas Minas tarė ir savo žodį.

Vis dėlto "Liverpool" komandai pavyko sugrįžti į rungtynes, kai 24-ąją minutę atsilikimą tiksliu smūgiu sumažino Mohamedas Salah. Deja, intriga iki antrojo kėlinio neišsilaikė - per pridėtą teisėjo laiką Dele Alli smeigė trečią vinį į "Liverpool" vartus.

Antrajame kėlinyje "Tottenham" galutinai "nužudė" svečius iš Liverpulio - H. Kane'as po sumaišties baudos aikštelėje ir ne itin užtikrinto S. Mignolet žaidimo pasiekė ketvirtąjį įvartį

Per likusį laiką "Tottenham" beveik neatakavo ir suteikė daug progų pasižymėti "Liverpool" ekipai, tačiau vėl nuostabiai savo vartuose žaidė Hugo Llorisas, padėjęs išsaugoti rezultatą 4-1.

"Tottenham" po pergalės pasivijo antroje vietoje esantį "Manchester United" ir nuo lyderių išlaiko penkių taškų atsilikimą.

Jurgenui Kloppui rimtai reikėtų susimąstyti ir apie savo, ir apie klubo ateitį - "Liverpool" šį sezoną "Premier" lygoje iškovojo tik tris pergales ir dabar užima vos devintąją poziciją.

Rezultatas:

"Tottenham" 4 - 1 "Liverpool"
4' [1 - 0] H. Kane
12' [2 - 0] H-M. Son
24' [2 - 1] M. Salah
45+3' [3 - 1] D. Alli
56' [4 - 1] H. Kane

Turnyrinė lentelė: