"Riteriai" atidarė naują futbolo aikštelę

Prieš šešerius metus prasidėjęs „Trakų“ futbolo klubo bei Aukštadvario darželio – pradinės mokyklos „Gandriukas“ bendradarbiavimas švenčia gražią pergalę. Šiandien prie šios įstaigos atidaryta nauja futbolo aikštelė, kurioje savo sugebėjimus pademonstravo ir keturi riterių komandos atstovai.

„Gandriukas“ bei šios įstaigos mokytojas – treneris Vidas Varankevičius yra nuostabūs pavyzdžiai, kaip dirbant, galima pasiekti gerų rezultatų. Kai 2010 metais su jais pasirašėme bendradarbiavimo sutartį, Aukštadvaryje, kalbant apie futbolą, buvo tuštuma.

Dabar Vidas treniruoja vaikus, jam viskas sekasi, mes kaip partneriai už tokius iniciatyvius žmones galime tik pasidžiaugti. Džiaugiamės, kad Trakų krašte atsiranda vis daugiau aikštelių, kuriose vaikai gali lavinti savo įgūdžius“, – pasakojo aikštelės atidaryme dalyvavęs „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Nauja aikštelė šalia „Gandriuko“ – Lietuvos futbolo federacijos projekto „Užauginkime Lietuvai Ronaldo“ dalis. Prie projekto žymiai prisidėjo ir Trakų rajono savivaldybė.

Po sveikinimo kalbos trakiškiai Rokas Masenzovas, Mantas Leonavičius, Mattia Broli ir Oscaras sužaidė miniturnyrą prieš vaikų ir tėvų sudarytą „Gandriuko“ komandą.

fkt.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...