"Roma" ir "Sevilla" turi naujus trenerius

Apie pirmąjį komandos naujoką šiandien pranešusi "Roma" savo klubo sirgaliams pranešė dar vieną puikią naujieną - vyriausiuoju komandos treneriu tapo 47-erių metų Eusebio Di Francesco.

Italijos vicečempionai po sezono liko be trenerio - oficialiai iš šių pareigų pasitraukė ir Milano "Inter" vairą perėmė Luciano Spalletti. Ilgai naujo komandos vairininko "Roma" klubui ieškoti nereikėjo - juo tapo Italijoje gerai vertinamas strategas.

Kaip rašoma oficialioje svetainėje, su Di Francesco, kuris "Sassuolo" komandoje dirbo nuo 2012 metų, su "Roma" pasirašė dviejų metų kontraktą.

48-erių metų futbolo specialistui Italijos sostinės klubas yra pažįstamas - jis čia dar rungtyniaudamas praleido ketverius metus ir sykį laimėjo "Serie A" pirmenybes.

Taip pat naująjį trenerį surado "Sevilla" ekipa, kuri po sezono prarado į Argentinos rinktinę išvykusį Jorge Sampaoli.

Oficialioje svetainėje nurodoma, kad daugkartiniai UEFA Europos lygos nugalėtojai sukirto rankomis su 47-erių metų argentiniečiu Eduardo Berizzo.

Futbolo specialistas iš Argentinos pastaruosius tris sezonus dirigavo Vigo "Celta" vienuolikei, kuri praėjusį sezoną nužygiavo iki Europos pusfinalio ir tik po atkaklios kovos krito prieš turnyro čempionus "Manchester United".

Praeityje E. Berizzo yra dirbęs Čilės "O'Higgins" ir Argentinos "Estudiantes" vienuolikėse.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Eduardo Berizzo, the new manager of <a href="https://twitter.com/hashtag/SevillaFC?src=hash">#SevillaFC</a><a href="https://twitter.com/hashtag/BienvenidoBerizzo?src=hash">#BienvenidoBerizzo</a> <a href="https://t.co/T2gmowDWHE">pic.twitter.com/T2gmowDWHE</a></p>&mdash; Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) <a href="https://twitter.com/SevillaFC_ENG/status/874623105829941248">June 13, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>