"Roma" prezidentas: teisėjavimas buvo absurdiškas

Nors ir "Liverpool" jau žengė į UEFA Čempionų lygos finalą, kalbos dėl vakarykščio pusfinalio nerimsta - "Roma" komanda dėl pasitraukimo iš turnyro kaltina teisėją.

"Roma" Čempionų lygos pusfinalį "Liverpool" komandai pralaimėjo bendru rezultatu 6-7. "Romėnai" namuose varžovus nugalėjo rezultatu 4-2 ir iki pratęsimo trūko tik vieno įvarčio.

Po to, kai savo griežtą nuomonę apie teisėjavimą pasakė Monchi ir Alessandro Florenzi, jiems atrino ir "Roma" prezidentas Jamesas Pallotta.

"Labai aišku, kad Čempionų lygai reikia VAR technologijos, nes tokie dalykai tiesiog negali nutikti", - po rungtynių sakė J. Pallotta.

"Pažvelkime į tai, kas nutiko: Džeko buvo skirta nuošalė, kurios nebuvo. 65-ąją minutę - akivaizdi ranka, kurią matė visas pasaulis, po dviejų minučių baudos aikštelėje pargriaunamas Schickas.

Žinau, kad teisėjo darbas nėra lengvas, tačiau yra labai skaudu, kai pralaimi tokias svarbias rungtynes vieno įvarčio skirtumu. Ką kalbėti apie epizodą, kai 63-ąją minutę "Liverpool" vartininkas turėjo gauti raudoną kortelę.

Sveikiname "Liverpool", tai puiki komanda, tačiau šios rungtynėse parodė VAR būtinybę Čempionų lygoje. Tokie dalykai yra absurdas", - pridūrė italų kilmės amerikietis.