Rugpjūčio 1 d. transferai ir gandai: "Chelsea" papildys talentingas gynėjas

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas Eurofootball.lt ir toliau padeda sekti spaudoje sklandančius gandus bei jau įvykusius žaidėjų perėjimus.


"Daily Express" skelbia, kad pirmadienį į Angliją atvyks Dimitaras Berbatovas ir susitiks su "Aston Villa" treneriu Timu Sherwoodu. Anglijos klubas tikisi su puolėju užbaigti derybas artėjančią savaitę.

***

Londono "Chelsea" yra arti susitarimo su "Augsburg" dėl kairiojo krašto gynėjo Abdulo Baba Rahmano. Pasak "Sport Bild", futbolininkas "mėlynųjų" ekipai kainuos 25 mln. eurų.

***

Pablo Osvaldo netrukus sugrįš į Europą. Kaip pranešeša "A Bola", puolėjas pirmadienį atvyks į Portugaliją ir pasirašys kontraktą su "Porto".

***

Londono "Tottenham" rimtai susidomėjo galimybe įsigyti Dortmundo "Borussia" saugą Sveną Benderį. "Spurs" susidomėjimą išreiškė taip pat Christophriu Krameriu, Timu Werneriu  ir Sidney Samu, tačiau anglai tiki, kad S.Benderis nepateks į Thomaso Tuchelio planus. ("Daily Telegraph")

***

Talentingas Londono "Arsenal" futbolininkas Chuba Akpomas artėjantį sezoną nuomos pagrindais praleis "Hull City" vienuolikėje, praneša BBC.

***

Londono "West Ham" pradėjo vesti derybas su Madrido "Atletico" dėl puolėjo Raulio Jimenezo nuomos. Vis dėlto "plaktukai" sulauks konkurencijos iš "Porto", "Benfica", "Real Betis" ir "Villarreal" klubų. ("AS")

***

"Aston Villa" taikosi į "West Brom" centro gynėją Joleoną Lescottą. ("Daily Mail")

***

Liverpulio "Everton", "West Ham" ir "Crystal Palace" dominantis Alexandre Pato klubams gali kainuoti įspūdingus pinigus. Brazilijos šaltiniai teigia, kad agentas dirba dėl sutarties, kurios vertė gali siekti net 23,4 mln. svarų sterlingų.

***

Turino "Juventus" sieks iš Miuncheno "Bayern" prisivilioti centro gynėją Mehdi Benatia. Massimiliano Allegri baiminasi dažnų gynėjų traumų ir nori marokiečio parašo. ("Corriere dello Sport")

***

Madrido "Real" klubas šią vasarą nebesieks įsigyti "Manchester United" vartininko Davido De Gea, mat Rafaelis Benitezas yra patenkintas Keyloro Navaso ir Kiko Casilla duetu.

***

OFICIALU: Talentingu Madrido "Real' auklėtiniu laikytas Jose Rodriguezas palieka Ispaniją ir bandys sublizgėti Stambulo "Galatasaray" ekipoje.

OFICIALU: "Manchester City" sutiko jaunąjį komandos saugą Julesą Ntchamą paskolinti "Genoa" klubui.