Rugpjūčio 12 d. transferai ir gandai: "Barcą" sudomino A. Di Maria, o PSG planuoja dar vieną rekordinį perėjimą

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


Javiero Pastore agentas kartu su "Paris Saint-Germain" vadovu Nasseru Al-Khelaifi išvyko į Madridą, kur aptars galimybę argentinietį įtraukti į sandorį dėl Jano Oblako. Rašoma, jog prancūzai yra pasirengę sumokėti 100 mln. eurų siekiančią išpirkos sumą, kuri nurodyta vartininko kontrakte ("AS").

***

Vis didėja tikimybė, jog Riyadas Mahrezas liks "Leicester City" gretose, nes "Roma" naujo pasiūlymo pateikti už jį nebesirengia ("The Sun").

***

Londono "Tottenham" vadovai nusprendė, jog atakuojantis saugas Christianas Eriksenas yra neparduodamas. "Pentinai" nepriims net "Barcelona" pasiūlymo ("Daily Mirror").

***

"Tottenham" taip pat artėja prie susitarimo dėl Amsterdamo "Ajax" vidurio gynėjo Davinsono Sanchezo perėjimo ("Sky Italia"). Futbolininkas vertinamas prieinama 35 mln. svarų sterlingų suma, bet juo taip pat domisi Milano "Inter".

***

Pasak "AS", atakuojantis saugas Isco pasirašė naują sutartį su Madrido "Real". Joje nurodyta išpirkos suma yra net 700 mln. eurų.

***

"Manchester United" vis dar nori įsigyti Garethą Bale'ą, tačiau už "Real" žvaigždę beprotiškų pinigų nemokės. Kaip rašo "Diario Gol", "raudonieji velniai" sutiktų tik su 90 mln. svarų sterlingų išpirka.

***

Panašu, jog į "Barcelona" persikelti norintis Philippe'as Coutinho "Liverpool" viduje sukėlė tikrą sumaištį. Neatskleistas brazilo šeimos narys tikina, kad su klubu draugiškai išsiskirti nepavyks ("Daily Mirror").

***

Dar vienas kandidatas tapti Neymaro įpėdiniu "Barcoje" - buvęs "Real" krašto puolėjas Angelis Di Maria. Ironiška ne tik tai, kad jis anksčiau žaidė "karališkajame" klube, bet ir faktas, jog dabar jį tektų pirkti iš to paties PSG ("Marca").