Rugpjūčio 13 d. transferai ir gandai: J. Kloppas numatė kandidatą į P. Coutinho vietą

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


"The Times" informuoja, kad Paryžiaus "Saint-Germain" išleis dar didesnę pinigų sumą už Kylianą Mbappe nei buvo sumokėta už Neymarą, kuris kainavo 220 mln. eurų.

***

Transferų langui artėjant link pabaigos, Londono "Tottenham" rengiasi pristatyti du ekipos naujokus - Rossą Barkley ir Davinsoną Sanchezą. Dėl pastarojo jau yra pasiektas susitarimas, o dėl "Everton" saugo "Spurs" vis dar derasi. ("The Telegraph")

***

Nors ir Milano "Inter" atmetė du pasiūlymus už Ivaną Perišičių, "Manchester United" nenuleidžia rankų ir netrukus pateiks trečiąjį pasiūlymą, kurio vertė sieks apie 45 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mirror")

***

Londono "Chelsea" baiminasi, kad gali šią vasarą taip ir neparduoti Diego Costos, kuris mėgaudamasis gyvenimu Brazilijoje priaugo svorio. ("The Times")

***

"Barcelona" ruošiasi pateikti 100 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už Philippe Coutinho, kuris savęs nebemato "Liverpool" klube. Vis dėlto "raudonieji" atsisveikinti su savo žvaigžde taip paprastai nežada ir jį vertina 145 mln. svarų sterlingų suma. ("Daily Express")

***

Jeigu "Liverpool" visgi praras P. Coutinho, Jurgenas Kloppas pasiryžęs pateikti ant stalo 60 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Napoli" žvaigždę Lorenzo Insigne. ("Daily Mirror")

***

"RMC" informuoja, kad "Manchester United" atmetė Londono "Tottenham" pasiūlymą už Anthony Martialį.

***

Londono "Arsenal" darė viską, kad įsigytų "Monaco" krašto puolėją Thomą Lemarą, tačiau abi šalys puikiai supranta, kad sandoris šią vasarą tikrai nebeįvyks, o pats prancūzas liks Monake. ("Daily Mail")

***

Londono "Chelsea" rengia 25 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už "Leicester City" saugą Danielį Drinkwaterį po to, kai buvo atmestas pirmasis, siekęs 15 mln. svarų sterlingų. ("Daily Telegraph")

***

"Sport" ir "Mundo Deportivo" informuoja, kad "Barcelona" jau pirmųjų Ispanijos Supertaurės rungtynių oficialiai praneš apie Paulinho įsigijimą. Brazilas katalonams kainuos 40 milijonų eurų.

***

Į trečiąjį iš eilės UEFA Čempionų lygos titulą nusitaikęs Madrido "Real" klubas šią vasarą Zinedine'o Zidane'o sprendimu naujų ekipos žaidėjų nebesulauks, praneša "Marca".