Rugpjūčio 15 d. transferai ir gandai: naujas pasiūlymas už P. Coutinho bei galima jo pamaina

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


Londono "Tottenham" ketina pateikti jau antrą pasiūlymą už "Manchester United" puolėją Anthony Martialį (Goal.com).

***

Tuo tarpu kitu "pentinų" taikiniu Davinsonu Sanchezu susidomėjo ir Londono "Chelsea" klubas. Tiesa, Amsterdamo "Ajax" šio vidurio gynėjo parduoti nenori ("De Telegraaf").

***

"Leicester City" tikisi už Riyadą Mahrezą sulaukti 50 mln. svarų sterlingų bei yra pasirengęs atmesti trečią "Roma" pasiūlymą ("Daily Mirror").

***

Antoine'as Griezmannas Madrido "Atletico" vadovams pareiškė, kad, jei šie parduos vartininką Janą Oblaką, prancūzas taip pat paliks klubą ("Don Balon").

***

"Chelsea" taip pat rezga planus pateikti 35 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už Londono "Arsenal" saugą Alexą Oxlade'ą-Chamberlainą ("Evening Standard").

***

"Barcelona" klubą artimiausiu metu paliks dar vienas futbolininkas. Tai - savo išvykimą su vadovais aptaręs Sergi Samperas ("Mundo Deportivo").

***

Patys katalonai neketina pasiduoti kovoje dėl Philippe'o Coutinho parašo ir už jį dabar siūlys net 137 mln. svarų sterlingų ("The Sun").

Brazilą "Liverpool" gretose galėtų pakeisti "Napoli" krašto puolėjas Lorenzo Insigne, už kurį anglai sutiktų sumokėti 60 mln. svarų ("Daily Mirror").

***

Londono "Chelsea" vadovai tikisi, jog snaiperis Diego Costa grįš iš Brazilijos bei pradės treniruotis su komanda ("Sky Sports").

***

"Stoke City" snaiperis Joselu artimiausiu metu pereis medicininę patikrą bei už 5 mln. svarų taps "Newcastle United" nariu.

***

OFICIALU: Londono "West Ham" krašto puolėjas Sofiane'as Feghouli persikėlė į Stambulo "Galatasaray".