Rugpjūčio 26 d. transferai ir gandai: "Chelsea" ruošiasi sudrebinti žaidėjų rinką, "Arsenal" baigia derybas dėl lenko

Iki vasaros žaidėjų perėjimo pabaigos lieka mažiau nei savaitė, todėl lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "Eurofootball.lt" ir toliau padės sekti spaudoje sklandančius gandus bei jau įvykusius perėjimus.


Pasak žiniasklaidos, Londono "Chelsea" klubas beveik neabejoja, kad jiems pavyks į savo gretas prisivilioti talentingąjį Paulį Pogba. "Mėlynieji" yra pasiryžę už prancūzą pakloti 70 milijonų svarų sterlingų.

***

Londono "Arsenal" pateikė 16 mln. svarų sterlingų pasiūlymą "Sevilla" ekipai už atraminį saugą Grzegorzą Krychowiaką. "Kanonieriai" visą vasarą aktyviai domėjosi lenku ir galiausiai nusprendė užbaigti derybas. ("Daily Express")

***

Londono "Chelsea" žaidėjų perėjimą nori užbaigti skambiais transferais. Kaip rašo "Daily Express", Anglijos čempionai pateiks galutinį 40 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už Johną Stonesą.

***

Nors ir "West Brom" kategoriškai atsisako parduoti Saido Berahino, tačiau jau žvalgosi galimo pretendento į jo vietą. Pasak jau minėto "Daily Express", QPR puolėjas Charlie Austinas yra pagrindinas kandidatas į jauno anglo vietą.

***

Londono "Tottenham" tikisi kovoje dėl Asiero Illarramendi parašo nurungti "Liverpool" ir San Sebastiano "Real Sociedad" klubus. "Real" sutinka parduoti saugą, tačiau už jį nori gauti 15 mln. svarų sterlingų. ("The Guardian")

***
Liverpulio "Everton" klubui niekaip nepavyksta užbaigti sandorio su Kijevo "Dinamo" dėl puolėjo Andriy Yarmolenko įsijgimo, todėl dabar visas viltis dės į Donecko "Shakhtar" brazilą Bernardą. ("Daily Express")

***

J.Stonesą Liverpulio "Everton" ekipoje greičiausiai pakeis 5 mln. svarų sterlingų suma vertinamas Londono "Tottenham" klubo gynėjas Federico Fazio. ("Daily Mail")

***

Sankt Peterburgo "Zenit" nurodė, kad centro gynėjas Ezequielis Garay nėra parduodamas, nors juo susidomėjimą rodė "Chelsea". ("Daily Telegraph")

***

"Wolves" už puolėją Beniką Afobe iš "Norwich" prašo 14 mln. svarų sterlingų. Atrodo, kad ši suma yra įkandama "Norwich" ekipai ir sandoris įvyks per artimiausias dienas. ("Daily Mirror")

***

Po to, kai "Barcelona" paliko Pedro, žiniasklaidoje atsirado pranešimų, kad katalonai bandys iš "Dinamo" prisivilioti jau minėtą A.Yarmolenko. ("Sport")

***

"Manchester United" šią vasarą nesėkmingai sekėsi surasti puolėją, tačiau "raudoniesiems velniams" liko dar viena galimybė. Louisas van Gaalas į savo vadovaujamą komandą gali prisivilioti puikią sportinę formą pastaruoju metu Brazilijoje demonstruojantį Alexandre Pato. ("Daily Telegraph")