Rugpjūčio 27 d. transferai ir gandai: "Man Utd" kišenę draskantys pinigai ir belgo dramos pabaiga

Iki vasaros žaidėjų perėjimo pabaigos lieka mažiau nei savaitė, todėl lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "Eurofootball.lt" ir toliau padės sekti spaudoje sklandančius gandus bei jau įvykusius perėjimus.


Turino "Juventus" nusitaikė į "Barcelona" žaidėją Alexą Songą ir tikisi lenktynėse dėl afrikiečio įveikti Londono "West Ham United" ("The Sun")

***

Londono "Chelsea" planuoja iki transferų lango užsidarymo papildyti sudėtį saugu Pauliu Pogba ir gynėju Johnu Stonesu. Už prancūzą siūloma net 70 mln. svarų sterlingų ("Daily Mirror")

***

"Tottenham" neketina padidinti sumos sandoryje dėl Saido Berahino. "West Brom" prašo 25 mln. svarų sterlingų ir atsisako priimti 4 mln. mažiau ("Daily Mail")

***

Stambulo "Bešiktaš" nukreipė savo dėmesį į "Chelsea" saugą Johną Obi Mikelį, kai nepavyko išsinuomoti "Liverpool" atstovo Lucaso Leivos ("Daily Mail")

***

"Southampton" tikisi per artimiausias 48 valandas užbaigti sandorį dėl "Celtic" gynėjo Virgilio van Dijko. Už olandą yra pateikti 8 mln. svarų sterlingų ("Daily Mail")

***

"Man Utd" prašo 12 mln. svarų sterlingų už gynėją Jonny Evansą. Futbolininku susidomėjo "West Brom", "Everton" ir "Sunderland" ("Daily Star")

***

Perėjimas patvirtintas. "Wolfsburg" saugas Kevinas De Bruyne už 80 mln. eurų pereina į "Man City" ("Bild")

***

"Leicester City" netrukus pasipildys "Birmingham" žaidėju Demarai Gray, už kurį suplos 4,7 mln. svarų sterlingų (The Guardian")

***

"Man Utd" vartininkas Victoras Valdesas priėmė "Bešiktaš" pasiūlymą ir už dyką persikels į Turkiją ("The Guardian")

***

"Man Utd" treneris Louisas Van Gaalas desperatiškai stengiasi dar šią vasarą už 100 mln. eurų nusipirkti pasaulinės klasės puolėją ("De Telegraaf")