Rugpjūčio 28 d. transferai ir gandai: "Man Utd" sutinka parduoti De Gea, J.Draxleris - "Wolfsburg" akiratyje

Iki vasaros žaidėjų perėjimo pabaigos lieka vos kelios dienos, todėl lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "Eurofootball.lt" ir toliau padės sekti spaudoje sklandančius gandus bei jau įvykusius perėjimus.


"Manchester United" paskutinėmis perėjimo lango dienomis nori sulaukti nemažos pinigų sumos iš Madrido "Real" klubo. Pasak "Daily Express", "raudonieji velniai" sutinka vartininką Davidą De Gea parduoti už 45 milijonus eurų.

***

"Manchester City" klubui priklausantis 19-metis portugalų saugas Rony Lopesas artėja link susitarimo su "Monaco" klubu. Jaunasis futbolininkas supranta, kad pasireikšti "miestiečių" ekipoje jis neturi beveik jokių šansų. ("L'Equipe")

***

Pasak Prancūzijos spaudos, "Monaco" yra arti Brazilijos klubo "Goias" gynėjo Felipe Macedo įsigijimo. Teigiama, kad prancūzams brazilas kainuos 2,5 mln. eurų.

***

Ivanas Perišičius "Wolfsburg" klubui nurodė, kad nori palikti "vilkų" gretas ir persikelti į Milano "Inter". Kaip rašo "Wolfsburger Allgemeine", Vokietijos taurės nugalėtojai pradėjo vesti derybas su Briuselio "Anderlecht" dėl saugo Deniso Praeto įsigijimo.

***

"Wolfsburg" pasiekė susitarimą su Miuncheno "Bayern" dėl centro gynėjo Dante perėjimo į jų gretas, skelbia "Wolfsburger Allgemeine".

***

"Roma" treneris Rudi Garcia nori dar vieno saugo. Šį kartą Italijos sostinės ekipa tinklus užmetė ant "Malaga" saugo Sergi Darderio, kuris yra vertinamas 10 mln. eurų suma. Nepavykus prisivilioti ispano, "Roma" siektų įsigyti "Inter" narį Saphirą Taiderį. ("Corriere dello Sport")

***
Įspūdingus pinigus "Manchester City" klubui kainuosiantis "Wolfsburg" saugas Kevinas De Bruyne savo naujajame klube uždirbs po 200 tūkstančių svarų sterlingų per savaitę. ("Daily Telegraph")

***

Naujienų portalas "Tuttomercatoweb.com" praneša, kad "Manchester United" pateikė beveik 40 mln. eurų pasiūlymą už Romos "Lazio" atakuojantį saugą Felipe Andersoną.

***

"Milan" puolėjas Alessandro Matri kitą sezoną rungtyniaus Anglijos "Premier" lygoje. "Daily Mail" skelbia, kad "West Ham" pasiekė susitarimą su italais ir futbolininkas atvyks jau šį savaitgalį.

***

"Wolfsburg" pradėjo ieškoti pamainos išvykstančiam Kevinui De Bruyne. Teigiama, jog "vilkai" įsijungė į lenktynes dėl Gelzenkircheno "Schalke" saugo Juliano Draxlerio parašo. ("Bild")

***

Pierre'as-Emile Hojbergas greičiausiai paliks Miuncheno "Bayern" vienuolikę. Pasak "Bild", futbolininkas bus išnuomotas "Milan" arba "Schalke" klubams.

***

Miuncheno "Bayern" neatsisako galimybės į savo ekipą prisivilioti jaunosios Turino "Juventus" žvaigždės Kingsley Comano. Bavarai pateikė 20 mln. eurų pasiūlymą, o "Bianconeri" dėl finansinės naudos gali priimti pasiūlymą. ("Corriere dello Sport")

***

OFICIALU: Savo nesportišku elgesiu garsėjantis anglas Joey Bartonas sukirto rankomis su "Burnley" klubu ir padėjo parašą ant vienerių metų sutarties.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...