Rugpjūčio 29 d. transferai ir gandai: F.Torresas suderino kontrakto sąlygas su "Milan"

Vasaros futbolininkų perėjimų langas jau artėja prie pabaigos, o populiariausias futbolo naujienų tinklapis "Eurofootball.lt" tęsia rubriką ir kasdien pateikia Jums įdomiausius gandus apie galimus bei naujienas apie jau įvykusius transferus.


"Tuttosport" praneša, kad Fernando Torresas suderino asmenines kontrakto sąlygas su "Milan". Ispanas Italijoje pasirašys dviejų metų kontraktą ir uždirbs 3,5 milijonus eurų per metus.

***

Berlyno "Hertha" artėja link susitarimo su "Lille" klubu dėl saugo Salomono Kalou įsigijimo. Susitarimas su žaidėju jau yra pasiektas.

***

"Manchester United" įtrauks į sandorį Javierą Hernandezą, kad Turino "Juventus" galiausiai sutiktų parduoti Arturo Vidalį.

***

Londono "Chelsea" svarstys galimybę iš "Roma" klubo prisivilioti puolėją Mattią Destro, kuris būtų perkamas kaip Fernando Torreso pamaina.

***

Mapou Yanga-Mbiwa paliks "Newcastle" komandą ir vienerių metų sutartimi kelsis į "Marseille", rašo "Daily Mail".

***

"Manchester United" priėmė "Aston Villa" klubo 10 milijonų eurų pasiūlymą už saugą Tomą Cleverley. Anglas ilgą laiką buvo siejamas su "Hull City".

***

"Liverpool" gynėjas Danielis Aggeris derasi su "Napoli" klubu. Danas "raudonųjų" ekipoje nebesusigrąžina vietos startinėje sudėtyje ir yra pasiruošęs išvykti.

***

Londono "Arsenal" ruošiasi Dortmundo "Borussia" ekipai pateikti 15 mln. eurų pasiūlymą už centro gynėją Sokratį Papastathopoulosą, tačiau "geltonai juodi" už graiką nori 25 mln. eurų.

***

Madrido "Atletico" nori parduoti krašto puolėją Christianą Rodriguezą ir pagrindinis kandidatas įsigyti jį - "Monaco" klubas.

***

OFICIALU: "Man Utd" klube neatsiskleidęs Wilfriedas Zaha yra skolinamas Londono "Crystal Palace".

OFICIALU: "Liverpool" taip pat nuomos pagrindais jaunąjį gynėją Jacką Robinsoną siunčia į "Queens Park Rangers" vienuoikę.