Rugpjūčio 29 d. transferai ir gandai: P.Pogba norai ir paskutinis L.van Gaalo bandymas

Iki vasaros žaidėjų perėjimo pabaigos lieka vos kelios dienos, todėl lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "Eurofootball.lt" ir toliau padės sekti spaudoje sklandančius gandus bei jau įvykusius perėjimus.


Londono "Chelsea" sužinojo trokštamą saugo Paulio Pogba atlyginimą - Turino "Juventus" žaidėjas norėtų per savaitę uždirbti net 318 tūkst. svarų sterlingų. Jei 73 mln. svarų sterlingų perėjimas įvyks, prancūzas taps geriausiai apmokamu "Chelsea" futbolininku ("Daily Star")

***

"Chelsea" bando išsiaiškinti savo galimybes nusipirkti "Zenit" gynėją Ezequielį Garay ir "Monaco" atstovą Aymeną Abdennourą. "Mėlyniesiems" nepavyko įsigyti "Everton" žaidėjo Johno Stoneso ("Daily Telegraph")

***

Alexandre Pato agentas atvyko į Londoną, kad aptartų galimą žaidėjo perėjimą į "Tottenham". Anglai savo dėmesį į brazilą nukreipė tada, kai nepavyko susitarti dėl Saido Berahino ("Globoesporte")

***

"Man Utd" pateikė paskutinį pasiūlymą už Madrido "Real" krašto puolėją Garethą Bale'ą - 65 mln. svarų sterlingų ir vartininką Davidą De Gea. Būtent valas, o ne Thomasas Mulleris yra pagrindinis Louiso van Gaalo taikinys ("Daily Star")

***

Saugas Kevinas Grosskreutzas apsisprendė palikti Dortmundo "Borussia" (įvairūs)

***

Vienas Stambulo "Bešiktaš" vadovų Erdanas Torunogulları išskrido į Angliją, kad užbaigtų "Man Utd" vartininko Victoro Valdeso perėjimo formalumus ("Fanatik")

***

"Juventus" parduoda Kingsley Comaną į "Bayern", kad atlaisvintų vietą pagrindiniam taikiniui Julianui Draxleriui ("Gazzetta dello Sport")

***

PSG nusprendė vilioti "Everton" gynėją Seamusą Colemaną, tačiau pirminis pasiūlymas - 20 mln. svarų sterlingų - buvo atmestas ("Daily Star")

***

"Celtic" komanda vienam sezonui išsinuomos "Man Utd" gynėją Tylerį Blackettą. Škotai tikisi, kad 21 metų futbolininkas tinkamai pakeis Virgilį van Dijką. Ateityje numatyta 4 mln. svarų sterlingų išpirkos suma ("Evening Times")

***

Adrianas Ramosas sulaukė pasiūlymo iš "Sunderland". "Juodosios katės" pateikė trejų metų sutartį, tačiau Dortmundo "Borussia" už kolumbietį prašo 10 mln. eurų ("Bild")

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...