Rugpjūčio 30 d. transferai ir gandai: A. Wengeras nori išnuomoti J. Wilshere'ą, C. Fabregasas gali atsidurti Milane

Liepos 1-ąją dieną prasidėjęs vasaros transferų langas skaičiuoja paskutines dienas.  Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Miuncheno "Bayern" ketina iš Londono "Arsenal" įsigyti talentingąjį Serge'ą Gnabry ir jį sezonui išnuomoti į Brėmeno "Werder". ("Sky Sports")

***

"Aston Villa" prieš transferų lango pabaigą žada sudrebinti žaidėjų turgų. Pasak "Sky Sports", į antrąją Anglijos lygą iškritusi "Aston Villa" siūlo 20 milijonų svarų sterlingų už "Hull City" puolėją Abelį Hernandezą.

***

"Napoli" atmetė 25 mln. eurų Liverpulio "Everton" pasiūlymą už puolėją Manolo Gabbiadini, nes pirmiausia nori užsitikrinti, kad į klubą atvyktų "Genoa" atakų lyderis Leonardo Pavoletti. (Gianluca di Marzio)

***

Jurgenas Kloppas nėra patenkintas "Liverpool" priekine linija ir yra pasiryžęs nepagailėti 30 mln. svarų sterlingų už kylančią Brazilijos žvaigždę Luaną. ("Radio Gaucha")

***

Anglijos žiniasklaidos teigimu, Shkodranas Mustafi ir Lucasas Perezas gali būti nepaskutiniai Londono "Arsenal" pirkiniai. Arsene'as Wengeras veda derybas Argentinos "Lanus" komanda dėl 22-ejų metų saugo iš Paragvajaus Miguelio Almirono. ("The Sun")

***

Minėtas Arsene'as Wengeras nori Jacką Wilshere'ą sezono trukmės nuomai išsiųsti į Anglijos "Premier" lygos vidutiniokus. Prancūzas mano, kad anglas turi gauti daugiau žaidybinio laiko. ("Sky Sports")

***

Londono "Chelsea" klubas derasi su Milano "Inter" dėl Kroatijos rinktinės saugo Marcelo Brozovičiaus ir į sandorį yra pasirengęs įtraukti Cescą Fabregasą. ("Gazzetta dello Sport")

***

"Sunderland" bandė susitarti su "Liverpool" dėl Danny Ingso nuomos, tačiau pasiūlymas iškart buvo atmestas. ("Daily Mail")

***

"Marca" netikėtai pranešė, kad Pierre'as-Emerickas Aubameyangas dar šią vasarą gali persikelti į Madrido "Real", o Karimas Benzema išvykti į Paryžiaus "Saint-Germain".

***

"Wolfsburg" už Londono "Tottenham" puolėją Soną Heungą Miną siūlo 24 mln. svarų sterlingų. Mažai žaidybinio laiko "Spurs" gretose gaunantis Pietų Korėjos futbolininkas taip pat domina "Leicester" bei "Everton". ("Daily Mirror")

***

"The Sun" teigimu, "Leicester City" už Lisabonos "Sporting" duetą žada pakloti net 50 milijonų svarų sterlingų. Tokią sumą "lapės" pasirengusios mokėti už puolėją Islamą Slimani bei saugą Adrieną Silvą.

***

"Sunderland" ir "Sevilla" pasiekė susitarimą dėl saugo Victoro Iborros persikėlimo į "Premier" lygą. "Juodosios katės" ispanams sumokės 8 mln. eurų. ("Sky Sports")

***

Nepaisant Paryžiaus "Saint-Germain" vadovo pareiškimų, kad Blaise'as Matudi liks komandoje, pats futbolininkas išreiškė norą išvykti į Turino "Juventus". ("L'Equipe")

***

"Manchester United" klubui artimas agentas Jorge Mendesas vakar viešėjo Monake, kur galimai aptarė "Monaco" krašto gynėjo Fabinho persikėlimo sąlygas. ("Le Parisien")

***

Londono "Tottenham" ekipą dominantis Isco nesiruošia palikti Madrido "Real" klubo. ("Sky Sports")

***

Madrido "Real" sirgaliai po rinktinių pertraukos turėtų sulaukti puikių naujienų. Klubui artimas šaltinis praneša, kad Toni Kroosas sutiko pasirašyta naują kontraktą iki 2022 metų, o Luka Modričius - iki 2020.