Rugpjūčio 30 d. transferai ir gandai: F.Torresą "Chelsea" klube pakeis M.Destro arba L.Remy

Vasaros futbolininkų perėjimų langas jau artėja prie pabaigos, o populiariausias futbolo naujienų tinklapis "Eurofootball.lt" tęsia rubriką ir kasdien pateikia Jums įdomiausius gandus apie galimus bei naujienas apie jau įvykusius transferus.


"Roma" klubą netrukus papildys Paryžiaus "Saint-Germain" vunderkindas Adrienas Rabiot. 19-metis "Serie A" vicečempionams kainuos 15 milijonų eurų.

***

"Sunderland" ir Liverpulio "Everton" kovoja dėl "Porto" gynėjo Rolando parašo. Praėjusį sezoną nuomos pagrindais portugalas žaidė Milano "Inter" ekipoje.

***

Londono "Chelsea" padidino savo interesus "Roma" puolėju Mattia Destro. Jose Mourinho italą mato kaip Fernando Torreso pamainą.

***

Danielis Aggeris paliks "Liverpool" klubą ir greičiausiai sugrįš į Danijos "Brondby" klubą, nors buvo deramasi su "Napoli" vienuolike.

***

Londono "Queens Park Rangers" derasi su Londono "Tottenham" klubu dėl saugo Sandro paslaugų. Brazilui vargu ar šį sezoną atsiras vietos "Spurs" startinėje sudėtyje, o komanda taip pat artimiausiu metu gali papildyti Morganas Schneiderlinas.

***

Stambulo "Galatasaray" vyriausias treneris Cesare Prandelli susidomėjo galimybe įsigyti 22-ejų metų puolėją Marcelo iš "Atletico Paranaense".

***

"Daily Express" skelbia, kad Londono "Tottenham" užbaigė derybas su "Man Utd" dėl Danny Welbecko persikėlimo, tačiau klubą paliks Roberto Soldado, kuris bus paskolintas Turino "Juventus".

***

Jei Londono "Chelsea" vis dėlto nepavyktų prisivilioti Mattia Destro, tuomet "mėlynieji" tinklus mestų ant QPR puolėjo Loico Remy.

***

"Barcelona" klube neatsiskleidęs Alexas Songas greičiausiai grįš į "Premier" lygą. Manoma, kad katalonai nuomos pagrindais kamerūnietį siųs į "West Ham" komandą.

***

Artėjant transferų langui link pabaigos, "Man Utd" klubo akiratyje vis dar išlieka keturi žaidėjai - Arturo Vidalis, Williamas Carvalho, Nigelis De Jongas bei Daley Blindas.