Rugpjūčio 30 d. transferai ir gandai: Paskutiniai "Arsenal" bandymai ir žlunganti "Chelsea" viltis

Iki vasaros žaidėjų perėjimo pabaigos lieka vos kelios dienos, todėl lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "Eurofootball.lt" ir toliau padės sekti spaudoje sklandančius gandus bei jau įvykusius perėjimus.


Londono "Arsenal" paskutinėmis perėjimo dienomis yra pasirengęs iššauti transferų rinkoje. Pasak "Daily Star", Arsene'as Wengeras pateiks 70 mln. eurų pasiūlymą už PSG puolėją Edinsoną Cavani.

***

Dortmundo "Borussia" taikiklyje atsirado ukrainietis Andriy'us Yarmolenko. "Geltonai juodi" artimiausiu metu gali atsisveikinti su Adrianu Ramosu ir už jį gautą sumą panaudoti Kijevo "Dinamo" puolėjui. Ukrainietis yra vertinamas 12 mln. eurų suma. ("Bild")

***

"Wolfsburg" iki pat paskutinės perėjimo dienos žada kovoti su Turino "Juventus" dėl Gelzenkircheno "Schalke" saugo Juliano Draxlerio. ("Bild")

***

"Marseille" klubo vadovybė dirba ties dviejų žaidėjų įsigijimu. Kaip praneša "RMC", prancūzai nori iš Turino "Juventus" pasiskolinti Mauricio Isla ir Paolo De Ceglie.

***

Turino "Juventus" nežada Londono "Chelsea" klubui parduoti savo komandos lyderio Paulio Pogba. Žiniasklaidoje teigiama, kad "mėlynieji" yra arti susitarimo, tačiau "Bianconeri" į kalbas leistųsi tik tuo atveju, jei ant stalo pamatytų 150 mln. eurų pasiūlymą. ("Gazzetta dello Sport")

***

"Manchester United" sulaukė pasiūlymo iš Londono "Tottenham" klubo. Pasak "Daily Star", "Spurs" ekipa pateikė pasiūlymą už Javierą Hernandezą, tačiau "raudonieji velniai" nieko nelaukdami jį atmetė.

***

"Leicester City" kovoja su "Wolfsburg" dėl Miuncheno "Bayern" centro gynėjo Dante įsigijimo. Anglai yra pasiruošę pateikti 7 milijonų eurų pasiūlymą, tačiau brazilas neatmeta galimybės pasilikti Vokietijoje. ("Sunday People")

***

Miucheno "Bayern" prisijungė prie lektynių dėl Liverpulio "Everton" dešiniojo krašto gynėjo Seamuso Colemano parašo. Už futbolininką, kurio taip pat siekia PSG, bavarai yra pasirengę pakloti 25 mln. eurų. ("Daily Star")

***

Anglijos "Premier" lygos naujokas "Watford" klubas derasi su "Liverpool" dėl puolėjo Fabio Borini sezono trukmės nuomos. Vis dėlto "Watford" nėra linkęs mokėti viso atlyginimo žaidėjui ir derasi su "raudonaisiais" dėl trečdalio. ("Sunday Mirror")

***

Glazgo "Celtic" gynėjas Virgilis van Dijkas artimiausiu metu papildys "Southampton" klubą. "Daily Mirror" teigimu, anglai už Olandijos futbolininką paklos 16 mln. eurų.

***

Londono "Arsenal" strategas A.Wengeras žavisi "Leicester City" krašto puolėjo Riyado Mahrezo sportine forma ir iki transferų lango uždarymo dienos gali pabandyti įsigyti 24-erių metų futbolininką. ("Daily Star")

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...