Rugpjūčio 31 d. transferai ir gandai: Paskutinė "Real" viltis - J.Hernandezas

Vasaros futbolininkų perėjimų langas jau artėja prie pabaigos, o populiariausias futbolo naujienų tinklapis "Eurofootball.lt" tęsia rubriką ir kasdien pateikia Jums įdomiausius gandus apie galimus bei naujienas apie jau įvykusius transferus.


Anglijos spauda informuoja, kad Londono "Arsenal" taip pat pateikė QPR klubui pasiūlymą dėl Loico Remy įsigijimo. Prancūzo parašo nori ir "Chelsea".

***

Madrido "Real" komandoje iki žaidėjų perėjimo lango pabaigos nori dar vieno naujoko. "Baltiesiems" nepavyksta prisivilioti Alvaro Negredo ir Radamelio Falcao, todėl greičiausiai Karimo Benzema dubleriu taps Javieras Hernandezas.

***

Argentinos rinktinės vartininko Sergio Romero agentas išskrido į Angliją, kur sieks užbaigti derybas su "Liverpool", praneša "Metro".

***

Paryžiaus "Saint-Germain" tikisi iš Londono "Chelsea" pasiskolinti startinę vietą ekipoje praradusį vartų sargą Petrą Čechą.

***

"Manchester City" klubui priklausantis dešiniojo krašto gynėjas Micahas Richardsas nori atsisveikinti su dabartine komanda. Manoma, kad anglas bus nuomojamas "Sunderland" vienuolikei.

***

Londono "Tottenham" ir Liveprulio "Everton" pirmauja lenktynėse dėl "Man Utd" puolėjo Danny Welbeco įsigijimo, kuris yra vertinamas 19 mln. eurų suma.

***

Londono "Arsenal" pateikė naują pasiūlymą Dortmundo "Borussia" klubui. "Kanonieriai" siūlo 20 mln. eurų už centro gynėją Sokratį Papastathopoulos.

***

Lassanas Diarra jau paliko Rusiją ir visai netrukus atliks medicinį patikrinimą QPR klube.

***

Lisabonos "Benfica" ruošiasi už 10 milijonų eurų įsigyti Londono "Arsenal" puolėją Joelį Campbellą, kuris praėjusį sezoną nuomos pagrindais žaidė Graikijoje.

***

Turino "Juventus" ekipa yra pasiruošusi sumokėti 10 mln. eurų "Monaco" klubui, kad vienam sezonui būtų paskolintas Radamelis Falcao.

***

OFICIALU: "Roma" gretas papildė Pirėjo "Olympiacos" komandoje rungtyniavęs vokietis Jose Holebas.

OFICIALU: Į "Premier" lygą sugrįžusi "Leicester City" ir toliau stiprinasi. Vakar oficialiai nauju pirkiniu tapo QPR gynėjas Danny Simpsonas.