Rugpjūčio 5 d. transferai ir gandai: "Chelsea" užsigeidė "Arsenal" taikinio, F. Llorente atvyksta į Angliją

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Londono "Chelsea" žvilgsnis krypsta į Bukarešto "Steaua" krašto puolėją Nicolae Stanciu. Europos čempionate su Rumunijos rinktine žibėjęs 23-ejų metų futbolininkas yra vertinamas 6 milijonų svarų sterlingų suma. ("Daily Mirror")

***

Fernando Llorente - viena koja "Swansea City" klube. "The Guardian" skelbia, "gulbės" pasiekė susitarimą su "Sevilla" ir patyręs puolėjas artimiausius du sezonus praleis Anglijoje.

***

Madrido "Real" žvalgosi į "Bundesliga" klubus, kurie galėtų išsinuomoti vieną perspektyviausių planetos futbolininkų Martiną Odegaardą. Vis dėlto anglų spauda teigia, kad pats 17-metis atakuojantis saugas nori būti išnuomotas "Liverpool" klubui. ("Daily Mail")

***

"Roma" yra arti susitarimo su "Barcelona" dėl centro gynėjo Thomaso Vermaeleno nuomos. Sutartyje bus numatyta galimybė po sezono už 12 mln. eurų įgyti visas teises į belgą. (Gianluca Di Marzio)

***

Centro gynėjo ieškantis, bet niekaip nerandantis Londono "Chelsea" ketina iš po "Arsenal" panosės nugvelbti "Valencia" narį Shkodraną Mustafi. (BBC)

***

Luko Spalvio bendraklubis Islamas Slimani jau įteikė oficialių pareiškimą Lisabonos "Sporting" komandai dėl noro būti parduotam. Teigiama, kad portugalai sulaukė 16,7 mln. svarų sterlingų pasiūlymo iš kol kas neįvardinto "Premier" lygos klubo. ("The Sun")

***

"Daily Mail" teigimu, Liverpulio "Everton" neketina parduoti Romelu Lukaku, o ir oficialaus pasiūlymo iš Londono "Chelsea" kol kas nebuvo sulaukta.

***

Tas pats "Everton" rengia naują pasiūlymą už "Swansea City" klubo centro gynėją Ashley Williamsą. "Irisai" jau siūlė 10 mln. svarų sterlingų, tačiau pasiūlymas buvo atmestas. ("Sky Sports")

***

Jose Mourinho nori parduoti du "Manchester United" gynėjus - Marcusą Rojo bei Philą Jonesą. Abu futbolininkai pasiruošimo cikle neįtikino charizmatiškojo stratego. ("The Sun")

***

"Manchester City" nori dar vieno krašto puolėjo. Pasak "Sky Sports", "miestiečiai" pateiks jau trečią pasiūlymą "Atletico Nacional" ekipai dėl talentingojo Marloso Moreno.

***

OFICIALU: "Sevilla" iš "River Plate" įsigijo Argentinos rinktinės gynėją Gabrielį Mercado.

OFICIALU: Brėmeno "Werder" oficialiai patvirtino iš "Bordeaux" įsigijusi gynėją Lamine'ą Sane.

OFICIALU: "Newcastle United" sezonui "Marseille" klubui skolina Anglijoje neatsiskleidusį krašto puolėją Florianą Thauviną.