Rugpjūčio 5 d. transferai ir gandai: nauji "Chelsea" taikiniai bei Neymaro pamainos paieškos

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


Dortmundo "Borussia" yra pasirengęs leistis į derybas dėl Ousmane Dembele pardavimo tik tokiu atveju, jeigu jos prasidės nuo 100 mln. eurų. Tiesa, neseniai 222 mln. iš Neymaro pardavimo susižėrusi "Barcelona" sau tikrai gali tai leisti ("Bild").

Apie katalonų susidomėjimą prancūzu rašo ir "L'Equipe".

***

Apie galimybę tapti Neymaro pamaina su "Barcos" vadovais taip pat kalbėjosi Londono "Chelsea" žvaigždė Edenas Hazardas ("Don Balon").

***

Pasak "Marca", Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as nori parduoti Garethą Bale'ą bei įsigyti Kylianą Mbappe. 

Tuo tarpu pats Bale'as trokšta rungtyniauti "Manchester United" ("Don Balon").

***

"Southampton" palikti norinčiu Virgilu van Dijku susidomėjo "Chelsea". Anglijos čempionai už vidurio gynėją yra pasirengę sumokėti net 50 mln. svarų sterlingų ("The Times").

***

"Daily Mirror" praneša, jog į "aristokratų" gretas yra pasirengęs persikelti ir "Leicester City" saugas Danny Drinkwateris. Treneris Antonio Conte jį norėjo dar pernai įsigyti kartu su N'Golo Kante, tačiau dvigubam transferui kelią užkirto "lapės".

***

Dar vienas kandidatas tapti naujausiu "Barcos" pirkiniu - Londono "Arsenal" medžiojamas Thomas Lemaras ("L'Equipe").

***

Turino "Juventus" atnaujino susidomėjimą Madrido "Atletico" gynėju Jose Gimenezu bei susitiko su jo agentu ("Tuttosport").

***

Tuo tarpu buvęs "bianconeri" saugas Arturo Vidalis panoro grįžti į Italiją. Anot "FCInterNews", čia jis apsivilks Milano "Inter" marškinėlius.