Rugpjūčio 6 d. transferai ir gandai: naujokų paieškos "Barcoje" ir "Everton"pasiūlymas už D. Welbecką

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


Londono "Chelsea" rimtai susidomėjo galimybe iš Madrido "Real" prisivilioti Garethą Bale'ą, kuris, naujausių pranešimų teigimu, nėra laimingas Ispanijoje ir norėtų sugrįžti į Angliją. ("Sunday Express")

***

Liverpulio "Everton" stebi Thomo Vermaeleno situaciją "Barcelona" klube ir iki transferų langos pabaigos gali pateikti pasiūlymą. ("The Sun")

***

Jeigu "Barcelona" pavyktų visgi įsigyti Philippe Coutinho, Jurgenas Kloppas kaip galimą brazilo pamainą mato "West Ham" krašto puolėją Manuelį Lanzini. ("Mundo Deportivo")

***

"Daily Express" nurodo, kad už Neymarą gauti pinigai gali būti investuoti į Londono "Tottenham" saugą Dele Alli, kuris jau kurį laiką yra "Barcelona" akiratyje.

***

Tuo tarpu katalonų spauda nurodo, kad pirmuoju "Barcelona" naujoku po Neymaro išvykimo taps saugo pozicijoje rungtyniaujantis Paulinho. "Barca" jau yra pasiekusi susitarimą tiek su žaidėju, tiek su kinais. ("Sport")

***

Londono "Arsenal" prioritetu šią vasarą laikytas Thomas Lemaras domina ne tik "kanonierius" - dėl prancūzo pasiryžę kovoti "Liverpool", "Man City" ir "Barcelona". ("Daily Mirror")

***

"Everton" nesėkmingų derybų atveju dėl Oliverio Giroud įsigijimo vis tiek žada prisivilioti žaidėją iš Londono "Arsenal" - "irisai" artimiausiu metu gali pateikti 30 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už Danny Welbecką. ("Daily Mirror")

***

"Barcelona" yra pasirengusi į derybas dėl Paulo Dybalos įtraukti du ekipos saugus - Rafinha ir Andre Gomesą. ("Gazzetta dello Sport")

***

Madrido "Real" sulaukė 30 mln. eurų pasiūlymo iš "Roma" dėl ekipos auklėtiniu Lucaso Vazquezo, tačiau "baltųjų" atsakymas buvo neigiamas - futbolininkas nėra parduodamas. ("Marca")