Rugpjūčio 7 d. transferai ir gandai: naujienos dėl A. Sanchezo bei pasiūlymas už A. Belotti

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


"Manchester United" ir Londono "Chelsea" susidomėjo "Barcelona" nariu Sergi Roberto, praneša "Don Balon". Tiesa, Anglijos klubams teks pasigrumti su "Monaco", o už ispaną prašoma suma taip pat nemenka - 40 mln. eurų.

***

"Paris Saint-Germain" panoro dar šią vasarą parduoti krašto puolėją Lucasą Moura, kurio viltys tapti komandos žvaigžde dar labiau sumenko po Neymaro atvykimo. Už brazilą vieną pasiūlymą jau pateikė Londono "Arsenal", o jį PSG parduotų maždaug už 30 mln. eurų ("UOL").

***

"Liverpool" toli gražu neketina parduoti "Barcos" medžiojamo Philippe'o Coutinho. Kol kas vienintelį 80 mln. eurų siekusį pasiūlymą klubo vadovai nusprendė atmesti per mažiau nei valandą ir norą išlaikyti brazilą demonstruoja ne tik trenerių štabas ("Sky Sports").

***

"Napoli" yra arti to, kad išsinuomotų "Manchester City" talentą Oleksandrą Zinchenko ("Calciomercato").

***

Priešingai nei kai kurie Anglijos laikraščiai, "Irish Independent" skelbia, jog "Southampton" gynėjas Virgilas van Dijkas būti parduotas nepasiprašė.

***

Londono "Tottenham" treneris Mauricio Pochettino spaudos konferencijoje kalbėjo, kad šią vasarą dar tikisi įsigyti kelis naujokus.

***

Kalbėdamas su "Sky Sports" tokius pačius planus atskleidė ir "Liverpool" strategas Jurgenas Kloppas.

***

"Arsenal" oficialiame pranešime paaiškino, kodėl "Community Shield" finale nerungtyniavo Alexis Sanchezas bei Mesutas Ozilas. Kaip rašoma, čilietis dar pilnai neatsigavo po Konfederacijų taurės, o vokietis savaitės viduryje patyrė nesunkią traumą, tad Arsene'as Wengeras nenorėjo rizikuoti jo sveikata.

***

"Torino" atmetė įspūdingą "Milan" pasiūlymą už puolėją Andrea Belotti. Jis siekė 70 mln. eurų ir į jį taip pat buvo įtraukti M'Baye Niangas bei Gabrielis Paletta ("Gazzetta dello Sport").

***

Laisvuoju agentu tapęs Wesley Sneijderis yra Pietų Prancūzijoje, kur pereis medicininę patikrą bei taps "Nice" klubo nariu ("Sky Sports").

***

Pasak to paties šaltinio, "Arsenal" vis dar veda derybas dėl "Monaco" atakuojančio saugo Thomas Lemaro įsigijimo.

***

Ronaldas Koemanas prasitarė, jog Liverpulio "Everton" yra arti to, kad užbaigtų derybas dėl Gylfi Sigurdssono perėjimo ("Sky Sports").

***

Turino "Juventus" pateikė 25 mln. eurų pasiūlymą už Romos "Lazio" snaiperį Balde Keita, tačiau sostinės klubas nori gauti 30 mln. ("Sky Sports").