R.Vyšniauskas apie H grupę: stipriausia ekipa - Kolumbija (VIDEO)

Rusijoje prasidėjo ilgai lauktas pasaulio futbolo čempionatas.

Aštuoniose grupėse 32 stipriausios rinktinės grumsis dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas, kur ir paaiškės prestižinį titulą iškovosianti komanda.

Apie kiekvieną grupę savo prognozes lankomiausiam šalies futbolo portalui "EuroFootball.lt" išsakė "Viasat Sport Baltic" ir TV3 sporto komentatorius Rytis Vyšniauskas.


H grupė

Kolumbija
Japonija
Lenkija
Senegalas

"Ši grupė yra sunkiai prognozuojama, joje žaidžia keturios gana apylygės komandos. Be abejo, vienos turi didesnių privalumų, o kitos - ne tokios galingos. Kalbu apie Japoniją, nors ir ji gali kovoti dėl kelialapio į aštuntfinalį.

H grupėje turime ryškių žvaigždžių, tai - S.Mane, J.Rodriguezas, R.Lewandowskis. Laukiu išvysti greitą ir atvirą futbolą iš Afrikos komandos. Dažnai pasaulio čempionatų metu simpatizuoju šio žemyno ekipoms ir noriu, kad jos pasirodytų kuo geriau.

Šiais metais mano favoritė iš Afrikos yra Senegalas ir aš tvirtau laikausi spėjimo, kad ši ekipa sugebės iš grupės išsikrapštyti.

Tada reikia diskutuoti Kolumbija ar Lenkija. Man atrodo, kad pietų amerikiečiai yra solidesni ir prieš ketverius metus įrodė, jog gali varžytis su pačiais stipriausiais.

Kelią link trofėjaus jiems užkirto Brazilijos komanda, tačiau tos rungtynės buvo visiškai atviros ir rezultatas galėjo pakrypti į bet kurią pusę. Ekipa turi tvirtą lyderį, itin patyrusį trenerį Pekermaną, kuris yra puikiai sustygavęs gynybą.

Viską pasvėręs matau Kolumbiją kaip stipriausią komandą šioje grupėje", - teigė R.Vyšniauskas.

Išsamesnis komentaras: