S. Biličius patvirtino apie D. Payet norą palikti "West Ham", prancūzas jau nebesitreniruoja su komanda

Londono "West Ham" sirgaliai sulaukė to, ko bijojo labiausiai - norą palikti komandos gretas išreiškė pagrindinė klubo žvaigždė Dimitri Payet.

Vis dėlto D. Payet norai "plaktukų" treneriui ir vadovybė nerūpi. Slavenas Biličius spaudos konferencijoje patvirtino, kad 29-erių metų futbolininkas nori palikti klubą, tačiau šį sausio mėnesį "West Ham" jo parduoti neketina.

"Daily Telegraph" ir "Sky Sports" tvirtina, kad "Marseille" jau pateikė 20 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už prancūzą, tačiau jis buvo nedelsiant atmestas.

"Turime nemalonią situaciją su Dimtri Payet", - sakė S. Biličius. - Jis nori palikti klubą, tačiau kaip ir anksčiau esame sakę, mes jo parduoti nenorime. Daugybę kartų sakėme, jog nenorime parduoti savo geriausių futbolininkų, o norime juos išlaikyti savo komandoje".

"Aš turiu treniruoti komandą, o jis tikriausiai yra sutelkęs dėmesį į kai kuriuos kitus klubus. Bet kokiu atveju, kol jis nepakeis savo nuomonės, tol jis bus pašalintas iš komandos. Jis nesitreniruos su mumis.

"Mes neketiname jo parduoti, kad ir kas nutiktų. Tai nėra pinigų klausimas. Mes norime išlaikyti savo geriausius komandos žaidėjus. Aš tikiuosi, kad jis pakeis savo požiūrį ir grįš į komandą parodęs atsidavimą ir pasitikėjimą, ką visa komanda daro jo atžvilgiu", - užbaigė S. Biličius.

D. Payet praėjusį sezoną tapo tikru "West Ham" ekipos lyderiu. Per visuose turnyruose sužaistas 44 rungtynes prancūzas pelnė 15 įvarčių ir atliko 17 rezultatyvių perdavimų.

"West Ham" be D. Payet bus priverstas verstis savaitgalį įvykstančiose Anglijos "Premier" lygos rungtynėse prieš "Crystal Palace".