S. Jovetičius - per žingsnį nuo persikėlimo į "Inter"

Milano "Inter" patvirtino, kad "Manchester City" snaiperis Stevanas Jovetičius antradienį klube atliks medicininę apžiūrą.

Goal.com duomenimis, 25-erių metų futbolininkas iš Juodkalnijos "nerazzurri" gretas metams papildys nuomos pagrindais ir "madų sostinės" komanda už tai paklos 3 mln. eurų.

Sezono pabaigoje "Inter" privalės už 12 mln. puolėjo sutartį išpirkti galutinai, o dar 2 mln. eurų "miestiečiams" bus sumokėti, jeigu Roberto Mancini vadovaujama ekipa pateks į UEFA Čempionų lygą.

Į "Man City" Jovetičius už 30 mln. eurų iš Florencijos "Fiorentina" atvyko 2013-aisiais. Nuo to laiko pagrindinėje sudėtyje įsitvirtinti juodkalnietis nesugebėjo. 

Traumų kamuotas žaidėjas per du sezonus "Premier" lygoje sužaidė 28 rungtynes. <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/stevanj35">@stevanj35</a> will arrive in Milan tomorrow before undergoing a medical on Tuesday <a href="https://twitter.com/hashtag/FCIM?src=hash">#FCIM</a></p>&mdash; F.C. Internazionale (@Inter_en) <a href="https://twitter.com/Inter_en/status/625288032300736512">July 26, 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...