S. Klevinskas: žaidžiant su "Sūduva" išvykoje niekada nebūna lengva

Tiek Vilniaus „Žalgiris“, tiek Marijampolės „Sūduva“ žais jau antrą kartą iš eilės per vos pusantros savaitės. Abi komandos galėjo pasiilsėti rinktinių pertraukos metu: vieni galėjo atstatyti jėgas, kiti – išsilaižyti žaizdas. Tačiau „SMScredit.lt A lyga“ jau sugrįžta, tad kuri komanda turi daugiau kozirių savo kišenėje?

Artėjančias 24-ojo turo rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ aptarė Vilniaus „Žalgirio“ vartininkasSaulius Klevinskas.

„Nors paskutines rungtynes laimėjome net 4:1, tačiau jos anaiptol nebuvo lengvos. Kaip ir visada, su „Sūduva“ kovojome iš visų jėgų ir iki pat pabaigos. Aišku, „Sūduva“ galbūt šiek tiek fiziškai pavargo, nes mes pagal šį aspektą tikrai geriau atrodėme, todėl ir pelnėme tiek įvarčių. Tačiau juos pelnėme tik rungtynių pabaigoje.

Trečiadienį tikėsimės tokio scenarijaus, kaip paskutinėse rungtynėse Vilniuje. Žaidžiant „Sūduvos“ namuose visada būna sunku. Be to, komandai turbūt vadovaus naujas treneris, todėl žaidėjai ir turės, ir norės jam parodyti, ką sugeba. Visgi tikiuosi, kad viskas klostysis gerai“, – kalbėjo futbolininkas.

„A. Veselinovičiaus atleidimas, bent jau man, nebuvo netikėtas. „Sūduvai“ jau seniai reikėjo permainų, nes komanda sukomplektuota tikrai gerai, tačiau rezultatų nėra. Natūralu, kad tada kenčia treneris. Tačiau nemanau, kad jį pakeis A. Ramonas. Kiek man teko su juo bendrauti, jis nedega noru tapti vyriausiuoju treneriu. Gali būti ir taip, kad rungtynėse su mumis jie jau turės naują trenerį.

Nors ir laimėjome visas rungtynes trečiajame rate, bet iki tobulo žaidimo mums dar nemažai pritrūko. Praleidome nemažai įvarčių. Ateityje taip pat norisi išlaikyti panašų tempą ir skinti pergales“, – sakė žalgirietis.

fkzalgiris.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...