S. Mignoletas apie L. Kariuso klaidas: jis turi atsiminti, kad yra priežastis, kodėl mes buvome finale

Sunkiausiai „Liverpool“ ekipos pralaimėjimą Čempionų lygos finale turėtų iškęsti dvi itin grubias klaidas padaręs Lorisas Kariusas.

Vartininkas po pralaimėjimo pats save linčiavo ir teigė, kad būtent jis kainavo savo komandai titulą. Vis dėlto vokiečio pasirodymą nuo suolo stebėjęs antrasis komandos vartininkas Simonas Mignoletas teigė, kad vartų sargas turėtų atsigauti ir tam turės visą vasarą.

„Žinau, kaip jis jaučiasi. Jam reikia šiek tiek laiko. Geras dalykas apie šį finalą yra tas, kad jis dabar turės visą vasarą pajudėti iš šios duobės.

Jei jis norės pakalbėti, aš visada būsiu pasiruošęs. Kiekvienas vartininkas jį gali suprasti. Aš pats esu buvęs tokioje situacijoje ir su tokiais dalykais turi susitvarkyti pats.

Vienintelis dalykas, kurį jam pasakiau, tai kad yra priežastis, kodėl mes žaidėme tame finale ir jis turi apie tai pagalvoti. Bet žinoma, dabar jam yra labai sunku kažką pasakyti, kad jam palengvėtų.

Bet jis yra jaunas, esu tikras, kad jis atsigaus. Manau, kad „Liverpool“ komandoje turime tam reikalingus dalykus, kad jam padėtume su tuo“, - kalbėjo S. Mignoletas.