S. Mustafi po žaidimo "Everton" pasakė sau, kad daugiau niekada nesugrįš į Angliją

Shkordanas Mustafi galėjo netapti Londono „Arsenal“ ekipos gynybos ramsčiu. Futbolininkas 2012 metais paliko „Everton“ ekipą ir sau pasakė, kad niekada daugiau nesugrįš žaisti į Anglijos ekipą.

Futbolininkas „Everton“ ekipoje buvo tris metus, tačiau taip nei karto ir nepasirodė „Premier“ lygos rungtynėse. Būtent šį laikotarpį gynėjas laiko blogiausiu savo karjeros etapu ir buvo įsitikinęs, kad į Angliją jis tikrai negrįš.

Po suolelio šildymo gynėjas persikėlė į „Sampdoria“ ekipą, o po dviejų metų į „Valencia“ klubą. Du metus Ispanijoje praleidęs vokietis vis dėlto sugrįžo ir į Angliją, kur jau sezoną praleido „Arsenal“ gretose.

„Jei atvirai, tai karjeros pradžioje maniau, kad viskas yra baigta su Anglija. Buvau tada labai suerzintas, o tai buvo blogiausias mano karjeros laikas“, - apie žaidimą „Everton“ pasakojo vokietis.

„Nenorėjau grįžti čia, bet tada teko priimti sprendimą likti „Valencia“ ekipoje ar išvykti. Ir pasakiau sau, kad išvyksiu tik tuo atveju, jei bus galimybė žaisti Anglijoje. Buvau dėkingas gavęs antrą šansą žengti žingsnį į priekį ir prisijungti prie „Arsenal“. Daugiau gyvenime nebenoriu būti toks kantrus, koks buvau „Everton“ ekipoje“, - nemaloniais prisiminimais dalinosi S. Mustafi.