S. Nasri įvartis atnešė "Man City" ekipai pergalę, "Chelsea" patyrė pralaimėjimą (VIDEO)

Šeštadienį Anglijos "Premier" lygoje tęsiasi 33-asis turas, kuriame sužaistos dar šešerios rungtynės.

Šalies čempionas, tačiau šį sezoną prastą formą demonstruojantis Londono "Chelsea" klubas išvykoje susitiko su "Swansea City". Guuso Hiddinko vadovaujami "mėlynieji" turėjo pripažinti minimalų "gulbių" pranašumą.

Turnyrinės lentelės viduryje esanti "Chelsea" ekipa vienintelį įvartį praleido 25-ąją susitikimo minutę. Gylfi Sigurdssonas aukštą kamuolį technišku smūgiu pasiuntė į Thibauto Courtois ginamų vartų tinklą. "Chelsea" turėjo kamuolio kontrolės pranašumą, tačiau "gulbės" puolime buvo aštresnės.

Kitoje dvikovoje "Southampton" savo žiūrovų akivaizdoje grūmėsi su "Newcastle United" klubu. Rafaelio Benitezo vadovaujamos "šarkos" rezultatu 3-1 nusileido šeimininkams. Buvusiam Madrido "Real" strategui su "Newcastle" vis dar nepavyko iškovoti nei vienos pergalės.

Lentelės kaimynų dvikovoje "Watford" ir Liverpulio "Everton" sužaidė lygiosiomis 1-1. Abu įvarčiai krito per pridėtą pirmojo kėlinio laiką. Jameas McCarthy buvo "irisus" išvedęs į priekį, tačiau "širšems" vos po kelių akimirkų pavyko išlyginti rezultatą bei iškovoti tašką.

Likę du susitikimai baigėsi eiliniu "Aston Villa" pralaimėjimu ir minimalia "Crystal Palace" pergale prieš "Norwich City".

Paskutinėse vakaro rungtynėse ginklus tarpusavyje surėmė "Manchester City" ir "West Brom" futbolininkai. Po atkaklios kovos "miestiečiai" rezultatu 2-1 nukovė varžovus ir iškovojo svarbius tris taškus kovoje dėl kelialapio į UEFA Čempionų lygą.

6-ąją minutę svečiai buvo įgiję įvarčio pranašumą. Vis dėlto ilgai šiuo pranašumu "West Brom" nesidžiaugė ir 19-ąją minutę 11 metrų baudinį realizavo Sergio Aguero. Antrajame kėlinyje lemiamo įvarčio autoriumi tapo Samiras Nasri, neseniai po traumos grįžęs į aikštę ir pasižymėjęs antrą kartą šiame sezone.

Rezultatai:

"Swansea" 1 - 0 "Chelsea"
25' [1 - 0] G. Sigurdsson

"Aston Villa" 1 - 2 "Bournemouth"
45' [0 - 1] S. Cook
74' [0 - 2] J. King
85' [1 - 2] J. Ayew

"Crystal Palace" 1 - 0 "Norwich"
68' [1 - 0] J. Puncheon

"Southampton" 3 - 1 "Newcastle"
4' [1 - 0] S. Long
38' [2 - 0] G. Pelle
55' [3 - 0] V. Wanyama
65' [3 - 1] A. Townsend

"Watford" 1 - 1 "Everton"
45' [0 - 1] J. McCarthy
45' [1 - 1] J. Holebas

"Man City" 2 - 1 "West Brom"
6' [0 - 1] S. Sessegnon
19' [1 - 1] S. Aguero (11 m. baudinys)
66' [2 - 1] S. Nasri

Turnyrinė lentelė: