S. Ramosas: buvome prieš prezidento sprendimą

Ispanijos rinktinės kapitonas Sergio Ramosas šiandien pirmą kartą pasirodė spaudos konferencijoje, kai rinktinėje įvyko skandalingi dalykai.

Priminsime, kad Ispanijos futbolo federacija nusprendė iš vyriausiojo trenerio pareigų atleisti Juleną Lopetegui, kai šis pasiekė susitarimą su Madrido "Real". Nors ir strategas prie "baltųjų" komandos turėjo prisijungti po pasaulio čempionato, įpykusi federacija priėmė drastišką sprendimą.

Ispanijos žiniasklaida teigia, kad S. Ramosas turėjo rimtą pokalbį su prezidentu Luisu Rubialesu ir jam aiškiai išdėstė savo poziciją, tačiau jis neklausė nei jo, nei kitų komandos žaidėjų.

"Mes neigiamai vertiname Rubialeso sprendimą, tačiau ne mes, o jis yra tas, kuris turi teisę priimti sprendimus šioje federacijoje", - pareiškė S. Ramosas.

"Kai esi komandos kapitonas, visada žinai šiek tiek daugiau nei kiti. Aš pateikiau savo nuomonę, tačiau už viso to buvo institucija, kuri nusprendė kitaip. Mes labai gerbiame Juleną ir žinome, kad visi pasiekimai ir tik jo dėka. Nebūtų kilę jokių problemų, jeigu jis būtų tęsęs darbą, tačiau jo išvykimas nereiškia, kad mes būsime kitokia komanda", - pridūrė gynėjas.

S. Ramosas taip pat spėjo pagirti ir naująjį trenerį: "Visi gerbiame Hierro. Jį pažįstame jau seniai ir šiuo metu jis yra idealiausias variantas mums. Rytoj mūsų laukia svarbios rungtynės - žaisime prieš Europos čempionus. Tikimės, kad startas bus toks, kokio ir tikimės."

Ispanijos ir Portugalijos akistata rytoj įvyks 21 val. Lietuvos laiku.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...