S. Ramosas išsikėlė sau tikslą įsirašyti į Ispanijos rinktinės istoriją

Kapitono pareigas po Ikero Casillaso pasitraukimo Ispanijos rinktinėje užimantis Sergio Ramosas atskleidė, kad nacionalinėje komandoje dar žada rungtyniauti ne vienerius metus ir tikisi, jog pavyks sumušti ir pačio I. Casillaso rekordą.

31-erių metų Madrido "Real" centro gynėjas, kuris rinktinėje pradėjo rungtyniauti dar 2005 metais, šiandien prieš Vokietiją turėtų sužaisti savo 150-ąsias rungtynes vilkint Ispanijos rinktinės marškinėlius.

"Šis rungtynių skaičius man yra ypatingas, tačiau tuo pasidžiaugti beveik neturiu laiko, nes futbolo viskas vyksta be sustojimo", - spaudos konferencijoje pasakojo gynėjas.

"Mano atsidavimas Ispanijos rinktinei yra lygiai toks, koks buvo pirmąją dieną. Man pasisekė, jog su šia komanda turėjau galimybę patirti tai, ką svajoja bet kuris futbolininkas.

Esu labai laimingas, nes esu šios komandos kapitonas ir tikiuosi, kad čia dar būsiu daug metų. Turiu aiškų tikslą ir noriu tapti daugiausiai rungtynių rinktinėje sužaidusiu futbolininku", - pridūrė S. Ramosas.

Gynėjui įgyvendinti šio tikslo neturėtų būti ypatingai sunku - I. Casillasas savo statistikoje turi 167 rungtynes, todėl S. Ramosas jau per artimiausius keletą metų gali pavyti savo ilgametį komandos draugą.