S. Ramosas: jaučiu pagarbą "Sevilla" klubui, bet kai kurių sirgalių elgesys yra nepateisinamas

Madrido "Real" kapitonas Sergio Ramosas Karaliaus taurės aštuntfinalyje pelnė įvartį į savo buvusios komandos vartus, o paprašęs sirgalių atleidimo, jis sulaukė nepadorių "Sevilla" ekipos sirgalių gestų ir šūksnių.

"Real" atsakomajame aštuntfinalio mače tik stebuklo dėka išplėšė lygiąsias ir pasiekė nepralaimėtų rungtynių rekordą. S. Ramosas pelnė antrąjį komandos įvartį, po kurio rezultatas tapo 2-3. "Baltųjų" kapitonas nuo 11 metrų žymos pasižymėjo "panenka" stiliumi, tačiau šiuo smūgiu jis nesiekė parodyti nepagarbos.

"Sevilla" stadione buvo girdėti S. Ramoso mamą įžeidžiantys šūksniai. "Real" kapitonas po rungtynių negalėjo suprasti šių fanų poelgio, mat jis jaučia didelę pagarbą "Sevilla" klubui, nors ir yra Ispanijos vicečempionų kapitonas.

"Nenorėjau nieko įžeisti - po įvarčio atsiprašiau net "Sevilla" vartininko", - sakė S. Ramosas. - Tam tikra sirgalių tribūna negražiai užsiminė apie mano mamą ir mane tai veikė nuo pat pirmos minutės".

"Sevilla" mažiau ar daugiau, bet visada liks mano namais. Esu "Real" kapitonas ir ginu savo komandos garbę. Visada savo draugams sakiau, kad savo mirties dieną noriu būtų palaidotas su dvejomis vėliavomis - "Real" ir "Sevilla" klubų.

Žinoma, norėčiau kitokios "Sevilla" sirgalių reakcijos, tačiau toks tas futbolas. Nesuprantu, kodėl esu nušvilpinėjamas. Ivanas Rakitičius ir Dani Alvesas yra pelnęs įvartį į "Sevilla" vartus, tačiau jie tokios sirgalių reakcijos nesulaukė", - užbaigė S. Ramosas.

"Real" klubo ir jo kapitono sekmadienį laukia Ispanijos pirmenybių rungtynės su tuo pačiu varžovu toje pačioje vietoje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...