S. Ramosas po aštuntfinalio su PSG: parodėme, kad vis dar turime parako

Madrido "Real" kapitonas Sergio Ramosas liko patenkintas komandos pasirodymu UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje ir teigė, kad jie buvo visa galva pranašesni už Paryžiaus "Saint-Germain".

Vakar "Real" Paryžiuje eliminavo PSG iš tolimesnės kovos Čempionų lygoje - "baltieji" pirmoje dvikovoje laimėjo rezultatu 3-1, o į ketvirtfinalį prasibrovė bendru rezultatu 5-2.

S. Ramosas teigė, kad kiekvienas žaidėjas aikštėje turėjo savo užduotis, jų tinkamai laikėsi, o tai ir privedė prie tokio rezultato.

"Zidane'o nurodymai buvo labai geri - mūsų aukštas presingas pridarė jiems labai daug problemų. Jis yra tas žmogus, kuris mus mato kiekvieną dieną treniruotėje ir priima geriausius sprendimus", - strategui pagyrų negailėjo komandos kapitonas.

"Mūsų išsidėstymas aikštėje buvo idealiai parinktas trenerio. Kiekvienas žinojome, kokią sistemą taikysime žaisdami prieš juos. Žinojome kaip juos spausti, kaip perimti kamuolį jų aikštės pusėje, kad negalime suteikti erdvės jų kraštams ir už tai susikrovėme tokį pranašumą.

Mes puikiai žinojome, kad šis susitikimas su PSG yra puiki proga parodyti, kad mes vis dar esame pajėgūs skinti tokias pergales mūsų mėgstamame turnyre. Madridas sugrįžta - mes atgauname pasitikėjimą savimi", - tęsė kapitonas.

S. Ramosas nepraleido progos įgelti ir Kylianui Mbappe, kuris dar prieš aštuntfinalį sakė, kad PSG parodys savo tikrąjį veidą visam pasauliui, tačiau iš teigiamos pusės to padaryti jiems tikrai nepavyko.

"Manau, kad jie pasiuntė žinutę, tačiau jos tūrinys ne visada gali būti geras", - antrino dvikovoje blizgėjęs S. Ramosas.