S. Ramosas prieš mačą su PSG: neturime teisės klysti

Madrido "Real" kapitonas prieš šiandien įvyksiančią dvikovą su Paryžiaus "Saint-Germain" spaudos konferencijoje kalbėjo, kad komanda šiose rungtynėse turi būti ypatingai susikoncentravusi ir nedaryti jokių klaidų.

Šiandien vakare Paryžiuje įvyks atsakomosios UEFA Čempionų lygos rungtynės. Pirmąją dvikovą "Real" laimėjo rezultatu 3-1, todėl tikimasi, kad PSG bandys užkurti tikrą pirtį varžovų gynyboje.

"Mūsų prioritetai šiose rungtynėse yra požiūris ir koncentracija - čia turime turėti daugiau nei septynis pojūčius", - sakė S. Ramosas.

"Šiose rungtynėse nėra vietos klaidoms. Viena klaida ir mes jau galime būti palikti už ketvirtfinalio borto. Tai bus labai svarbi diena, primenanti net finalą.

"Niekas čia jokių dovanų mums neteiks, todėl negalime sau leisti pagalvoti, jog jau esame ketvirtfinalyje. Komanda turės atiduoti visą save, jog keliautume į kitą etapą", - tęsė gynėjas.

Paklaustas, ar PSG ekipai skaudžiai atsilieps Neymaro trauma, S. Ramosas sakė: "Neymaras yra išskirtinis žaidėjas, tačiau mes visi puikiai žinome, kas jį pakeis - tai Di Maria. Jis yra nuostabus žaidėjas, kurį situacijose vienas prieš vieną sustabdyti yra ypatingai sunku."

Šios rungtynės sutapo su "Real" ekipos gimtadieniu - šiandien šiam klubui sukanka 116 metų, todėl motyvacijos žaidėjams neturėtų stigti ir dėl šios priežasties.