S. Romero pasirašė naują sutartį su "Man Utd"

Puikiai praėjusį sezoną rungtyniavęs ir konkurenciją Davidui De Gea sukėlęs Sergio Romero susiejo ateitį su "Manchester United" klubu.

S. Romero, praėjusį "raudonai velnių" gretose sužaidęs 18 rungtynių ir prisidėjęs prie triumfo UEFA Europos lygoje, su daugkartiniais Anglijos čempionais pasirašė naują sutartį iki 2021 metų.

"Džiaugiuosi pasirašęs naują sutartį su "Man Utd", - sakė S. Romero. - Kas nenorėtų būti didžiausiame pasaulio klube? Šioje komandoje turime puikius vartininkus ir mes vienas iš kito mokomės".

S. Romerto "Man Utd" ekipą sustiprino 2015 metais ir iš viso jau sužaidė 28 rungtynes.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">That feeling when you sign a new <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash">#MUFC</a> contract - well deserved, Sergio! <a href="https://t.co/TdHSgwDYv2">https://t.co/TdHSgwDYv2</a> <a href="https://t.co/95AbBD6lSD">pic.twitter.com/95AbBD6lSD</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/886662245610135553">July 16, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...