Sausio 1 d. transferai ir gandai: "Man Utd" A. Griezmanno nori jau šią žiemą

Sausio 1-oji diena tradiciškai simbolizuoja naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena taip pat turi didžiulę reikšmę - su nauja metų diena prasideda ir žiemos žaidėjų perėjimų langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki paskutinės sausio mėnesio dienos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Jose Mourinho komandą ištiko krizė - "Man Utd" neribotam laikui prarado du pagrindinius komandos puolėjas, todėl strategas nežada laukti vasaros ir bandys pateikti pasiūlymą Madrido "Atletico" dėl puolėjo Antoine'o Griezmanno. ("Daily Star")

***

Nors ir Edenas Hazardas viešai yra pareiškęs, kad norėtų apsivilkti Madrido "Real" komandos marškinėlius, Ispanijos sostinės klubas greičiausiai net nebandys įsigyti belgo, mat vadovybė yra įsitikinusi, kad šio futbolininko atvykimas gali apsunkinti Marco Asensio žaidimo galimybes. ("Marca")

***

"Watford" pirmauja lenktynėse prieš "Newcastle" dėl "Leicester City" puolėjo Islamo Slimani. "Lapių" gretose beveik nerungtyniaujantis alžyrietis nori palikti šią komandą jau žiemą. ("Daily Mirror")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" gretas iki sezono pabaigos turėtų sustiprinti buvęs "Chelsea" ir Madrido "Real" saugas Lassana Diarra, kurio perėjimas į paryžiečių gretas nekainuos nieko. ("Daily Mirror")

***

"Daily Mirror" teigimu, "Barcelona" yra rimtai susidomėjusi Londono "Chelsea" gynėju Andreasu Christensenu, tačiau "mėlynieji" nėra nusiteikę parduoti šį sezoną sėkmingai rungtyniaujančio dano.

***

Beveik Londono "Arsenal" klube šį sezoną nerungtyniaujantis Theo Walcottas yra apsisprendęs išvykti ir tolimesnė anglo karjeros stotelė gali tapti "Southampton" arba Liverpulio "Everton". ("Daily Telegraph")

***

"Manchester United" akiratyje buvęs Lisabonos "Benfica" kairiojo krašto gynėjas Alejandro Grimaldo netrukus už 30 mln. eurų prisijungs prie "Napoli". ("Tuttosport")

***

"Daily Express" informuoja, kad "Arsenal" pirmauja lenktynėse dėl "Chelsea" centro gynėjo Davido Luizo įsigijimo. Brazilo santykiai su "mėlynųjų" strategu yra konfliktiški, todėl tai gali ir lemti išvykimą.

***

"Manchester United" vis dar nenuleidžia dėmesio nuo Milano "Inter" saugo Joao Mario, kuris nėra laimingas madų sostinėje. J. Mourinho savo tautietį gali pabandyti prisivilioti jau šį sausį. ("The Sun")

***

Su "Besiktas" sirgaliais atsisveikinęs Cenkas Tosunas jau atvyko į Angliją užbaigti sandorio su Liverpulio "Everton" klubu. ("Daily Mail")

***

Madrido "Real" apie pirmąjį ir galbūt vienintelį šios žiemos naujoką praneš sausio 3-ąją dieną. "Marca" nurodo, kad būtent tą dieną į sostinę atvyks Keppa Arrizabalaga, kuris iš Bilbao "Athletic" bus įsigytas už 20 mln. eurų.

***

Madrido "Atletico" generalinis direktorius paneigė gandus, kad klubas ruošiasi parduoti Yannicką Carrasco. Jo teigimu, belgas pastaruoju metu turi problemų su keliu, todėl ir negali gauti pastovaus žaidimo laiko. ("El Transistor")

***

"Newcastle United" svarsto galimybę priimti "West Ham" ekipos pasiūlymą už saugą Jonjo Shelvey, kurio žaidimas neįtikina ir trenerio Rafa Benitezo. ("Sky Sports")

***

Madrido "Atletico" gretas šią žiemą palikti turintis Nicolas Gaitanas sudomino "Everton". Argentinietį, kuris yra vertinamas maždaug 20 mln. eurų, taip pat atidžiai stebi "West Ham", "Southampton" ir "Crystal Palace". ("AS")

***

OFICIALU: "Leicester City" gretas pagaliau sustiprins Adrienas Silva, kuris buvo įsigytas dar rugsėjį, tačiau "lapės" pavėlavo keliomis minutėmis užregistruoti žaidėją. Už portugalą buvo sumokėti 22 mln. svarų sterlingų.

OFICIALU: Madrido "Atletico" vos tik prasidėjus transferų langui taip pat užregistravo du naujokus - tai Diego Costa ir Vitolo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...