Sausio 10 d. transferai ir gandai: "Arsenal" bei "Liverpool" ieško pamainos savo lyderiams

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Diario Gol" tikina, kad Londono "Tottenham" žvaigždė Harry Kane'as jau derasi dėl vasaros perėjimo į Madrido "Real" ir užsiprašė 10-ojo marškinėlių numerio, kuris šiuo metu priklauso Luka Modričiui. Pastarasis gali palikti "karališkąjį" klubą bei patraukti į Angliją arba Italiją.

***

Itin brangaus Philippe'o Coutinho perėjimo paragintas Turino "Juventus" nusprendė Paulo Dybalos kainą pakelti iki 154 mln. svarų sterlingų. Tai yra blogos žinios "Manchester United" ("Tuttosport").

***

Londono "Arsenal" įsijungė į kovą su "Liverpool" bei "Manchester City", kurie domisi Buenos Airių "Boca Juniors" puolėju Cristianu Pavonu. 21-erių metų futbolininkas, lyginamas su Alexiu Sanchezu, dabartinę komandą galės palikti už 27 mln. svarų ("Daily Mail").

***

Kinijos lygoje rungtyniaujantis Guangzhou "Evergrande" pateikė 84 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą už "Real" puolėją Garethą Bale'ą. Tiesa, pats valas mieliau grįžtų į Angliją, kur juo domisi Londono "Chelsea" bei "Man United" ("Don Balon").

***

"Raudonieji velniai" savo ruožtu jau ėmė kurti planus, kuo pakeisti vasarą išvyksiantį Zlataną Ibrahimovičių. 36-erių metų veteranas šį sezoną kol kas vien tik gydosi traumas, tad jo sutartis veikiausiai pratęsta nebus ("Yahoo Sport UK").

***

"Arsenal" pagaliau pradės derybas dėl naujo Jacko Wilshere'o kontrakto. Dabartinė jo sutartis galioja iki ateinančios vasaros, bet anglas veikiausiai "kanonierių" nepaliks. Naujasis sandoris bus paremtas mažesniu garantuotu atlyginimu, tačiau Wilshere'o finansai augs pagal sužaistų minučių skaičių ("Daily Mirror").

***

Tuo tarpu palikti sostinės ekipą gali krašto puolėjas Theo Walcottas. Juo domisi "Southampton", tačiau Liverpulio "Everton" tiki savo galimybėmis laimėti šią kovą ("Daily Mail").

***

"Man City" iš tiesų domisi "Leicester City" gynėju Harry Maguire'u, tačiau 50 mln. svarų galinčiu kainuoti perėjimu veikiausiai užsiims po sezono ("Sky Sports").

***

Paskutinę vasaros perėjimų lango dieną 90 mln. svarų vertės Thomas Lemaro perėjimui į "Arsenal" sugriuvus, "kanonieriai" dabar turės pakloti bent jau tokią pačią sumą. Tas pats galioja prancūzu irgi besidominčiam "Liverpool" ("Daily Mirror").

***

"Man United" už "Paris Saint-Germain" krašto puolėją Lucasą Moura jokio pasiūlymo dar nepateikė ("Sky Sports").

***

"Napoli" ketina siūlyti naują sutartį savo lyderiui Driesui Mertensui, nes dabartinėje nurodyta išpirkos sąlyga siekia vos 28 mln. eurų ("Sky Sport Italia").

***

"Arsenal" klubą taip pat domina "Leicester City" žvaigždė Riyadas Mahrezas, kuris, kaip ir Lemaras, galėtų tapti išvyksiančio Sanchezo pamaina. Tiesa, dėl alžyriečio parašo taip pat teks rungtis su "Liverpool" ("Le Buteur").

***

OFICIALU: Andreasas Christensenas pasirašė naują ketverių su puse metų trukmės kontraktą su "Chelsea".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...