Sausio 11 d. transferai ir gandai: M. Schneiderlinas - pakeliui į "Everton", J. Terry gali būti išnuomotas

Portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius


"Manchester United" susigrąžins kairiojo krašto gynėją Cameroną Borthwicką-Jacksoną, kuris nuomos pagrindais vilki "Wolves" marškinėlius. Gynėjas šioje komandoje sužaidė tik septynias rungtynes ir nerungtyniavo nuo lapkričio mėnesio. ("Daily Star")

***

Samas Allardyce'as nėra patenkintas Christiano Benteke žaidimu ir belgą gali parduoti jau šį sausio mėnesį. Kol kas galimi kandidatai įsigyti puolėją nėra įvardijami. ("Daily Mirror")

***

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas tikisi pasiekti žodinį susitarimą su Lėverkuzeno "Bayer" dėl 20-mečio krašto puolėjo Juliano Brandto įsigijimo artėjančią vasarą. "Raudonieji" dėl vokiečio parašo konkuruoja su Miuncheno "Bayern". ("Liverpool Echo")

***

Londono "Tottenham" stratego Mauricio Pochettino antro komandos puolėjo Vincento Jansseno žaidimas neįtikina ir "Spurs" rengia pasiūlymą už "River Plate" klube vertinamą talentą Sebastianą Driussi. ("The Indepentent")

***

"West Ham" klubas nemažina susidomėjimo "Brentford" puolėjui Scottu Hoganu, tačiau "Championship" atstovai už savo komandos žvaigždę prašo 15 milijonų svarų sterlingų. ("Evening Standart")

***

"The Sun" teigimu, dar vienas Paryžiaus "Saint-Germain" vasaros naujokas - Grzegorzas Krychowiakas - nori palikti Prancūzijos atstovų gretas. Lenku susidomėjimą rodo Londono "Arsenal", "Liverpool", "Man City" ir "West Ham".

***

"Bournemouth" tikisi, kad su Londono "Chelsea" pavyks susitarti dėl komandos kapitono Johno Terry nuomos. ("Daily Telegraph")

***

Jose Mourinho patvirtino, kad Morgano Schneiderlino galima kita karjeros stotelė taps Liverpulio "Everton" klubas, kuris už prancūzą pasirengęs pakloti 22 milijonų svarų sterlingų. ("Sky Sports")

***

"West Ham" pateikė naują 5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Hull City" klubui už saugą Robertą Snodgrassą. ("Sky Sports")

***

"AS" teigimu, Madrido "Real" klubo saugas Jamesas Rodriguezas buvo sulaukęs įspūdingo pasiūlymo iš Kinijos, tačiau jis buvo atmestas.

***

Londono "Chelsea" ir "Manchester United" ketina pateikti savo pasiūlymus Romos "Lazio" ekipai už gynėją Stefaną de Vrijį. ("Gazzetta dello Sport")

***

Madrido "Atletico" ketina kovoti su Paryžiaus "Saint-Germain" lenktynėse dėl Londono "Arsenal" puolėjo Alexio Sanchezo įsigijimo. ("El Grafico")

***

OFICIALU: Anglijoje savo išskirtine technika pagarsėjęs Adelis Taarabtas iki sezono pabaigos nuomos pagrindais keliasi į "Genoa" vienuolikę.