Sausio 13 d. transferai ir gandai: N. Keita - pakeliui į Liverpulį, Guardiola užsigeidė saugo

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Manchester United" žada sudaryti konkurenciją "Liverpool" klubui kovoje dėl Christiano Pulisico, kuris vasarą rengiasi palikti Dortmundo "Borussia". ("Indepedent")

***

"Liverpool" sumokės dar papildomą sumą, kuri gali siekti iki 20 mln. eurų ir jau šią žiemą į Liverpulį pasikvies "Leipzig" saugą Naby Keita, turėjusį Vokietijoje rungtyniauti iki sezono pabaigos. ("Daily Express")

***

"El Mundo" paskelbė, kad 2013 metais įvyko slaptas Florentino Perezo ir Lionelio Messi atstovų susitikimas. "Real" buvo pasiruošę aktyvuoti argentiniečio 250 mln. eurų išpirkos sumą, tačiau sandoris taip ir nebeįvyko.

***

Realiausias kandidatas, kuris Londono "Arsenal" klube galėtų pakeisti Alexį Sanchezą yra įvardijamas "Boca Juniors" talentas Cristianas Pavonas, vertinamas 37 mln. eurų. ("Goal.com")

***

Turino "Juventus" pažengė derybose su "Manchester United" ir artėja link krašto gynėjo Matteo Darmiano įsigijimo, praneša "Gazzetta dello Sport".

***

Puolėjo pozicija ne itin patenkintas "Milan" klubas žada stiprintis vasarą ir nusitaikė į "Roma" snaiperį Ediną Džeko. ("Tuttosport")

***

"Sevilla" artėja link susitarimo su Londono "Chelsea" dėl iki sezono pabaigos truksiančios puolėjo Michy Batshuayi nuomos. ("Mundo Deportivo")

***

"Manchester United" atsisakė galimybės bandyti iš "Leicester" įsigyti Jamie Vardy, o ir pats puolėjas yra laimingas Lesteryje. ("Leicester Mercury")

***

"West Brom" savo komandos kapitonui Jonny Evansui nurodė per artimiausias dvi savaites apsispręsti dėl savo tolimesnės karjeros, nes kitu atveju bus priimtas pasiūlymas iš "Arsenal" arba "Man City". ("Daily Mail")

***

"Manchester Evening News" praneša, kad "Manchester City" yra paruošęs 45 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už Donecko "Shakhtar" saugą Fredą.

***

Madrido "Real" taip pat atkreipė dėmesį į "Roma" vartininką Alissoną. "Baltieji" ieško ilgalaikės pamainos Keylorui Navasui, o derybos dėl Kepos įsigijimo taip pat atsidūrė aklavietėje. (Gianluca Di Marzio)

***

Londono "Arsenal" įsitraukė į lenktynes dėl "Barcelona" klubą greičiausiai paliksiančio Rafinha, tačiau saugo paslaugomis taip pat domisi "Inter" bei Vigo "Celta". ("Sport")

***

Arsene'as Wengeras nurodė, kad pranešimai apie jo galimą atleidimą yra iš piršto laužti ir jis Londone liks iki kontrakto pabaigos - 2019 metų.

***

Londono "Tottenham" ruošiasi pateikti naujus kontraktus komandoje blizgantiems Christianui Eriksenui ir HeunguI-Minui Sonui. ("Daily Mirror")

***

"Barcelona" saugas Arda Turanas jau kraunasi lagaminus ir artimiausiu metu turėtų prisijungti prie stipriausioje Turkijos lygoje rungtyniaujančios "Basaksehir" ekipos. ("Sport")

***

"Manchester City" domisi ir dar vienu saugu - "Nice" komandoje rungtyniaujančiu Jeanu-Michaeliu Seri. Jo kontrakte yra numatyta 40 mln. eurų išpirkos suma. ("L'Equipe")

***

OFICIALU: "Leicester" pasirašė sutartį su 22-ejų metų atakuojančiu saugu iš "Gazelec Ajaccio" Fousseni Diabate.

OFICIALU: "Premier" lygoje šį sezoną sėkmingai rungtyniaujanti "Huddersfield" į savo komandas gretas prisiviliojo "Norwich" saugą Alexą Pritchardą.