Sausio 14 d. transferai ir gandai: D. Costa sulaukė įspūdingo pasiūlymo iš Kinijos

Portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius


Rezultatyviausio "Premier" lygos žaidėjo Diego Costos ateitis - nežinoma. Anglijos žiniasklaida praneša, kad Antonio Conte už konfliktą su fizinio pasiruošimo treneriu puolėją laikinam pašalino iš komandos.

Prie tos pačios naujienos pasklido gandai, kad D. Costa susidomėjo galimybe išvykti į Kiniją. Skelbiama, kad ispanui yra siūloma beveik 600 tūkstančių svarų sterlingų savaitinė alga.

***

Jei D. Costs nauja karjeros stotelė taptų Kinija, "Chelsea" tinklus mestų ant Madrido "Real" snaiperio Alvaro Morata. Ispanu "mėlynieji" domėjosi ir aną vasarą, tačiau "baltieji" turėjo pirmumo teisę į jį. ("Calciomercato.com")

***

"Swansea" jau artimiausiu metu už 9 milijonus svarų sterling iš Londono "Tottenham" įsigys 24-erių metų saugą Tomą Carrollą. Anglas jau kiek anksčiau nuomos pagrindais yra rungtyniavęs "gulbių" gretose. ("The Guardian")

***

Šį sezoną stringantis ir dar Dimitri Payet prarasti galintis "West Ham" ruošiasi pastiprinimui. "Daily Express" teigimu, Slavenas Biličius nusitaikė į Gylfi Sigurdssoną bei Michy Batshuayi.

***

Memphis Depay, visą laiką sietas su "Lyon" ir Liverpulio "Everton", kiek netikėtai gali atsidurti Paryžiaus "Saint-Germain" klube. ("The Sun")

***

"Manchester United" ir "Liverpool" pradėjo kovą dėl perspektyvaus "Nottingham Forest" puolėjo Beno Breretono įsigijimo. ("Daily Mail")

***

Milano "Inter" žada kaip reikiant patuštinti kišenę dėl Marco Verratti įsigijimo. "La Repubblica" teigia, kad madų sostinės ekipa PSG klubui siūlys 78 milijonus eurų.

***

"Manchester United" ketina pasinaudoti dabartiniame Davido De Gea kontrakte įrašyta galimybe dar vieniems papildomiems metams pratęsti kontraktą. ("Sky Sports")

***

"Roma" pradėjo vesti derybas su "West Ham" dėl galimos Sofiane Feghouli nuomos iki sezono pabaigos. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: "Leicester City" už 12,5 milijonų svarų sterlingų "Crystal Palace" ekipai pardavė krašto saugą Jeffrey Schluppą. Pats futbolininkas su naujuoju klubu pasirašė keturių su puse metų kontraktą.