Sausio 16 d. transferai ir gandai: "Arsenal" už P. Aubameyangą siūlo 30 mln. svarų ir O. Giroud

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Po to, kai Ispanijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad Cristiano Ronaldo nori palikti Madrido "Real" į sugrįžti į Angliją, ESPN informuoja, kad "Manchester United" nebėra suinteresuotas pasinaudoti portugalo paslaugomis.

***

Londono "Chelsea" taip pat įsitraukė į lenktynes dėl "Arsenal" krašto puolėjo Alexio Sanchezo įsigijimo, tačiau "Manchester United" jau yra pasiekė žodinį susitarimą su čiliečiu. ("Manchester Evening News")

***

"Sky Sports" apžvalgininkas Guillemas Balague'as teigia, kad šiandien yra labai svarbi diena Londono "Arsenal" komandai siekiant įsigyti Pierre'ą-Emericką Aubameyangą. "Kanonieriai" tikisi, kad BVB vadovai šiandien atsakys dėl galimo puolėjo pardavimo.

***

"Leipzig" susisiekė su Amsterdamo "Ajax" dėl galimo Justino Kluiverto įsigijimo, kuris jau domina ir didžiausius Europos klubus. ("Sky Sport Italia")

***

"Liverpool" ketina iki sezono pabaigos į "Championship" pirmenybės išsiųsti saugą Marko Grujičių, kuris "raudonųjų" gretose beveik nerungtyniauja. ("Liverpool Echo")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" palikti norintis Lucas Moura sudomino "Napoli", kurie ieško naujo krašto puolėjo. ("Sky Sport Italia")

***

Miuncheno "Bayern" atidžiai stebi Lisabonos "Sporting" krašto puolėją Gelsoną Martiną, kurį regia kaip Arjeno Robbeno ir Francko Ribery pamainą. Portugalo dabartiniame kontrakte yra numatyta 60 mln. eurų išpirkos suma, tačiau "Sporting" iki sezono pabaigos siekia su futbolininku pasirašyti naują sutartį, kurioje būtų nurodyta 40 mln. didesnė išpirkos suma. ("O Jogo")

***

Liverpulio "Everton" artėja link susitarimo su Londono "Arsenal" dėl Theo Walcotto įsigijimo. "Kanonieriai" už anglą turėtų sulaukti 20 mln. svarų sterlingų. ("The Guardian")

***

"The Sun" skelbia, kad Londono "Arsenal" yra pasiryžęs įtraukti Olivierį Giroud į sandorį su "Borussia" dėl puolėjo P. Aubameyango įsigijimo. Londono komanda siūlo 30 mln. svarų sterlingų ir visas teises į prancūzą.

***

Emre Canas užsiminė, kad artimiausiu metu gali pasirašyti naują sutartį su "Liverpool", nors vokiečio paslaugomis jau aktyviai buvo susidomėjęs Turino "Juventus" klubas.

***

Pasitrauks iš kovos dėl A. Sanchezo įsigijimo, Pepas Guardiola žada atidžiai stebėti jaunosios Madrido "Real" žvaigždės Marco Asensio situaciją "baltųjų" gretose. Atakuojantis saugas ne kartą yra užsiminęs, kad yra laimingas Madride, tačiau tvirtu startinės sudėties žaidėju niekaip netampa, todėl vasarą "Man City" bandys susisiekti su žaidėju. ("Dario Gol")

***

Madrido "Real" oficialiai informavo Bilbao "Athletic" klubą, kad nori įsigyti Keppą Arrizabalagą už kurį bus paklota 20 mln. eurų suma. ("Euskal Telebista")

***

Vyriausiuoju Velso rinktinės treneriu tapęs Ryanas Giggsas į savo trenerių štabą nori pasikviesti ilgametį komandos draugą Paulą Scholesą. ("The Sun")

***

"West Ham" trenerio asistentas Alanas Irvine'as nurodė, kad "plaktukai" nėra suinteresuoti į Londono "Chelsea" nuomos pagrindais išsiųsti puolėją Andy Carrollą.

***

Londono "Tottenham" sėkmingai veda derybas su Toby Alderweireldu dėl naujo kontrakto pasirašymo, skelbia "Daily Mirror".

***

"Manchester City" rengiasi atlikti 27 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą San Sebastiano "Real Sociedad" ekipai už centro gynėjo Inigo Martinezą. ("Daily Star")

***

"The Sun" nurodo, kad Londono "Arsenal" bandė susitarti su "Manchester United", kad į Alexio Sanchezo sandorį būtų įtrauktas Anthony Martialis, tačiau nei klubas, nei futbolininkas į tokias kalbas nesileido.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...