Sausio 17 d. transferai ir gandai: "Arsenal" sulaukė daugiau žinių dėl naujokų

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Pierre'as-Emerickas Aubameyangas reikalauja, kad Dortmundo "Borussia" jį išleistų į Londono "Arsenal", praneša Anglijos dienraštis "Daily Mirror". Gabono rinktinės puolėjas su "kanonieriais" jau suderino asmenines kontrakto sąlygas, tačiau vokiečiai jį išleis tik tokiu atveju, jeigu sulauks Olivier Giroud.

***

Tuo tarpu kitas potencialus "Arsenal" naujokas Henrikhas Mkhitaryanas nori tapti brangiausiai apmokamu futbolininku šiame klube. Tai gali sukelti nesklandumų mėginant užbaigti jo mainus į Alexį Sanchezą ("Daily Record").

***

Jeigu Aubameyangas galiausiai išvyks, "Borussia" jį norėtų pakeisti Londono "Chelsea" treneriui Antonio Conte neįtinkančiu Michy Batshuayi ("Bild").

Tiesa, Goal.com atskleidžia, jog "aristokratai" kol kas nesiruošia belgo net išnuomoti, nes dar neužbaigė sandorio dėl Andy Carrollo.

***

"Manchester United" treneris Jose Mourinho vis dar bando įtikinti klubo vadovus, kad šie išlaikytų saugą Marouane'ą Fellaini, kurio sutartis baigiasi ateinančią vasarą ("The Sun").

***

Pasak "Daily Mirror", arti savo kontrakto pratęsimo yra pats Mourinho - jis bendradarbiavimą su "raudonaisiais velniais" pratęstų iki 2021 metų, kuomet dabartinė sutartis galioja iki 2019-ųjų vasaros.

***

"Barcelona" krašto gynėjas Aleixas Vidalis atslūgus "Sevilla" susidomėjimui gali persikelti į "Liverpool" arba "Man United" ("Estadio Deportivo").

***

Savo padėtimi "Liverpool" gretose nepatenkintas vartininkas Simonas Mignolet yra siejamas su galimu 20 mln. eurų vertės perėjimu į "Napoli" ("Liverpool Echo").

***

Pagrindinis "Sevilla" taikinys šio perėjimų lango metu yra Michy Batshuayi, tačiau nepavykus jo prisivilioti bus dedamos visos pastangos į Danielio Sturridge'o transferą. Anglas šį sezoną "Liverpool" komandoje žaidžia itin nedaug ("AS").

***

"Leicester City" treneris Claude'as Puelis duodamas interviu atskleidė, jog Riyado Mahrezo be kovos nepaleis ir vasarą jo kaina gali išaugti net iki 100 mln. svarų sterlingų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...