Sausio 19 d. transferai ir gandai: netikėtas "Chelsea" taikinys ir italų planai

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


***

"Man Utd" treneris Jose Mourinho deda visas pastangas, kad po sezono prisiviliotų Madrido "Real" puolėją Garethą Bale'ą.

Portugalas žada, kad valas ilgą laiką gins "raudonųjų velnių" spalvas ir net turės puikią galimybę laimėti "Auksinį kamuolį" ("Don Balon").

***

Milano "Inter" treneris Luciano Spalletti susisiekė su savo buvusiu auklėtiniu Axeliu Witseliu ir bando jį įkalbėti sugrįžti į Europą. Prieš metus Tiandzino "Quanjian" klubą papildęs belgas galėtų būti nebent paskolintas ("Football Italia").

***

"Man Utd" norėtų užbaigti visus formalumus dėl "Arsenal" puolėjo Alexio Sanchezo įsigijimo jau penktadienį, kad čilietis galėtų rungtyniauti savaitgalio mače su "Burnley" ("Manchester Evening News").

***

"Arsenal" suderino asmeninių sutarčių detales su "Borussia" puolėju Pierre'u-Emericku Aubameyangu ir "Man Utd" saugu Henrikhu Mkhitaryanu, todėl A.Wengeras tikisi, jog netrukus juos bus galima pristatyti oficialiai ("Goal").

***

"Arsenal" puolėjas Olivier Giroud pasiruošęs išvykti į "Borussia" - jis taps Londono klubo sandorio dalimi perkant Pierre'ą-Emericką Aubameyangą ("Daily Mirror").

***

"Napoli" užsigeidė PSG brazilo Lucaso Moura ir šiandien vyks į susitikimą su Paryžiaus ekipos atstovais (įvairūs).

***

"Ajax" krašto puolėjas Aminas Younesas atsisakė už 10 mln. eurų persikelti į "Swansea", nes nori išmėginti jėgas "Napoli" klube. 24-erių vokietis į Italiją atvyktų po sezono, kai pasibaigs jo sutartis su Amsterdamo komanda ("Sky Sports Italia").

***

"Man Utd" vartininkas Davidas De Gea nenorėtų skubėti ir jau dabar pratęsti kontraktą su Mančesterio ekipa. Tiesa, treneris J.Mourinho pasiryžęs jam pasiūlyti pelningą sutartį ("Goal").

***

"Chelsea" paklausė "Stoke" komandos dėl galimybės nusipirkti 36-erių puolėją Peterį Crouchą ("Daily Telegraph").

***

Edinsonas Cavani toliau nenori žaisti drauge su Neymaru ir ateinančią vasarą pasiruošęs pakeisti komandą. Urugvajiečio paslaugomis jau susidomėjo "Juventus" ("Corriere dello Sport").

***

Sergi Roberto netrukus pratęs kontraktą su "Barcelona". Dabartinė žaidėjo sutartis galioja iki 2019 metų ("Sport").

***

Londono "Chelsea" surado dar vieną kandidatą, kuris po sezono trenerio pareigose pakeistų Antonio Conte. Juo tapo Luisas Enrique ("Daily Star").