Sausio 2 d. transferai ir gandai: D. Payet už 40 mln. eurų gali grįžti į Prancūziją

Portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius.


"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas nemažina susidomėjimo "Leipzig" krašto puolėju Emilu Forsbergu. Švedas šį sezoną "Bundesliga" pirmenybėse pelnė penkis įvarčius ir atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus. ("The Sun")

***

"Wolfsburg" leis saugui Luisui Gustavui šį sausio mėnesį palikti komandą. Saugu susidomėjimą rodo Turino "Juventus" ir Milano "Inter". Klubas, pasiskolinęs brazilą, turėtų teisę po sezono įgyti visas teises į jį. ("Sport Mediaset")

***

Amsterdamo "Ajax" klube rungtyniaujantis serbas Nemanja Gudeljas gali tapti naujausiu Kinijos futbolo lygos pirkiniu. ("Telesport")

***

"Atalanta" saugas Robertas Gagliardini ruošiasi atmesti Turino "Juventus" pasiūlymą ir persikelti į "Inter". Madų sostinės komanda už 22-ejų metų saugą turėtų pakloti apie 27 milijonus eurų. ("Gazzetta dello Sport")

***

ESPN praneša, kad "Manchester City" domisi galimybe iš Miuncheno "Bayern" klubo įsigyti centro gynėją Holgerį Badstuberį. Dėl traumų dažnai nerungtyniaujantis vokietis įsitvirtinti bavarų ekipos vienuoliktuke nebesugeba.

***

Dimitri Payet gali netikėtai sugrįžti į "Marseille" gretas. Prancūzijos spauda teigia, kad "Marseille" už "West Ham" klubo žvaigždę siūlo 40 milijonų eurų.

***

"Liverpool" planuoja vasarą sustiprinti puolimo poziciją Lisabonos "Benfica" snaiperiu Rauliu Jimenezu. 25-erių metų meksikietis šį sezoną pelnė aštuonis įvarčius ir gali būti įsigytas už maždaug 22 mln. svarų sterlingų sumą. ("Squawka")

***

"Manchester United" neužmiršta Londono "Tottenham" puolėjo Harry Kane'o ir artėjančią vasarą gali pabandyti pateikti 80 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už jį. ("Calciomercato.com")

***

Antonio Conte "Southampton" centro gynėją Virgilą van Dijką mato kaip prioritetinį pirkinį ir Londono "Chelsea" klubas jau ruošiasi 60 mln. svarų sterlingų pasiūlymui. ("Daily Mirror")

***

"Bournemouth" klube nuomos pagrindais rungtyniaujantis Jackas Wilshere'as savo žaidimu įtikina Londono "Arsenal" trenerį ir po sezono anglui bus siūlomas naujas kontraktas. ("The Sun")

***

"The Times" praneša, kad "Manchester United" vasarą žada pakloti net 145 milijonų svarų sterlingų sumą už Madrido "Atletico" duetą. Jose Mourinho akiratyje - Antoine'as Griezmannas bei Saulis Niguezas.