Sausio 2 d. transferai ir gandai: L. Messi norai ir grandiozinis "Real" planas

Sausio 1-oji diena tradiciškai simbolizuoja naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena taip pat turi didžiulę reikšmę - su nauja metų diena prasidėjo ir žiemos žaidėjų perėjimų langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Su problemomis puolime pastaruoju metu susiduriantis Londono "Arsenal" svarsto galimybę susigrąžinti La Korunjos "Deportivo" klubui šiuo metu išnuomotą puolėją Lucasą Perezą, kuris į Ispaniją sugrįžo dėl per menko žaidybinio laiko ("Daily Mirror").

***

"Barcelona" ketina artimiausiu metu siūlyti naują sutartį savo vidurio gynėjui Samueliui Umtiti, nes šiuo rimtai susidomėjo "Manchester United" bei "Manchester City" ("Marca").

***

Londono "Arsenal" saugas Jackas Wilshere'as socialiniame tinkle "Instagram" užsiminė apie tai, kad netrukus gali pratęsti sutartį su "kanonieriais". Dabartinė galioja tik iki ateinančios vasaros.

***

Itin patikimi "Sky Sports" šaltiniai praneša, kad "Man United" treneris Jose Mourinho šią žiemą veikiausiai įsigis bent vieną naujoką ir jau pradėjo dairytis galimo pastiprinimo.

***

Būtent su sugrįžimu pas Mourinho siejamas Willianas duodamas interviu "ESPN Brasil" patvirtino savo ištikimybę Londono "Chelsea" klubui.

***

"News Mondo" praneša, jog Londono "Arsenal" savo gretose taip pat nori matyti "Hoffenheim" saugą Keremą Demirbay'ų, dėl kurio parašo kausis su Liverpulio "Everton". 

***

Tuo tarpu penkiskart geriausias pasaulio futbolininkas Lionelis Messi pareikalavo, kad "Barcelona" įsigytų Londono "Tottenham" talentą Dele Alli ("Diario Gol").

***

Priešinga kryptimi į Angliją gali iškeliauti "Barcos" saugas Andre Gomesas, kuriuo domisi "Man United". Katalonai jau atmetė 35 mln. svarų sterlingų pasiūlymą, tačiau Mourinho komanda pasiduoti neketina ("Il Bianconero").

***

Anglijos dienraštis "Daily Express" savo ruožtu tikina, kad "Man United" daug šansų papildyti turi Madrido "Real" saugas Toni Kroosas. "Karališkasis" klubas yra pasirengęs parduoti vieną savo lyderių, nes nori prisivilioti dar didesnę žvaigždę. Tai - brangiausias pasaulio futbolininkas Neymaras. 

Gandai apie galimą brazilo išvykimą iš "Paris Saint-Germain" sklando jau ne vieną mėnesį ir "Real" yra matomas kaip potencialus jo pirkėjas, nes Ispanijos čempionams reikia rasti ilgalaikę pamainą Cristiano Ronaldo. Tam, jog PSG lyderio perėjimas nepažeistų finansinio skaidrumo taisyklių, "karališkajam" klubui teks parduoti Garethą Bale'ą, tačiau iškeliauti gali tekti ir Kroosui.

Vokietijos rinktinės saugu taip pat domisi "Manchester City" bei tas pats PSG.

***

Londono "Chelsea" susisiekė su Miuncheno "Bayern" saugu Arturo Vidaliu, kurį nori įsigyti jau šį mėnesį. "Aristokratai" čiliečiu domisi jau kurį laiką, o šio kontraktas su Vokietijos čempionais galioja tik iki 2019 m. vasaros ("Bild").